YENİ:

Advertisement

Wings on Fire v1.35 Para Hileli Mod APK

Advertisement
 Wings on Fire v1.35 Para Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Wings on Fire v1.35 Para Hileli Mod APK

Wings on Fire oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürüm hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyacınız olan paraya sınırsız sahip olabilecek ve oyunu sınırsız para hileli olarak oynayabileceksiniz.

Wings on Fire v1.35 Para Hileli Mod
Wings on Fire v1.35 Para Hileli Mod APK

Google Playstore’de sevilerek oynanan oyunlardan biri olan ve uçak simulasyon oyunları arasında popüler olan Wings on Fire oyunu için yapılan bu hileli apk sayesinde oyunda dilediğiniz uçakları kullanabilecek ve dilediğiniz gibi uçakları geliştirerek zorlu rakiplere karşı herzaman üstünlük kuracak ve oyunun tadını sonuna kadar çıkaracaksınız. Zorlu düşmanlara ve zorlu savaşlara karşı mücadele edecek ve galip gelmek için kıyasıya savaşacaksınız. Keyifli bir oyun olan Wings on Fire grafikleri ve kontrolleri ile gayet iyi seviyede ve keyifli bir oyundur. Hemen hileli olarak aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve en son sürümünü indirip kurarak oyuna giriş yapın.

TANITIM VİDEO

ÖZELLİKLER
  • İsim: Wings on Fire
  • Sürüm: 1.35
  • Özellik: Sınırsız para hileli
  • Root: Gerekmez
  • Güncelleme: 17.11.2018
KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI
  1. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz aksi halde hileli oynayamazsınız.
  2. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın ve apk dosyasını cihazınıza indirip kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle