YENİ:

Advertisement

Idle Cooking Tycoon – Tap Chef v1.23 Hileli APK

Advertisement
 Idle Cooking Tycoon – Tap Chef v1.23 Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Idle Cooking Tycoon – Tap Chef v1.23 Hileli APK

Idle Cooking Tycoon – Tap Chef oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde araştırmalarda para maliyeti olmadan dilediğiniz gibi araştırma yapabileceksiniz. Ayrıca ”yeniden başlat” teleport yaptığınızda size ekstra para verir. Araştırmada paranız hiç azalmaz dilediğiniz gibi kullanın.

Idle Cooking Tycoon - Tap Chef v1.23 Hileli Mod APK
Idle Cooking Tycoon – Tap Chef v1.23 Hileli APK

Google Playstore’de yemek yapma ve simulasyon oyunları kategorisinde sevilerek oynanan oyunlar arasında yer edinen Idle Cooking Tycoon – Tap Chef ile dünyanın en zengin pasta şefi olmaya hazırmısınız. Kendi fırınızı oluşturun ve yeni tarifleri sürekli öğrenin bu sayede birbirinden güzel pastalar üretin. İşletmenizde lezzetli kekler,çikolatalar,pastalar,tatlılar yapın. İşletmenizi büyütün ve size yardımcı olacak olan şefleri işe alın. Yeni bisküviler,krepler, turtalar hazırlayın. Fırınınızı ve işletmenizi geliştirin. Bir fırın imparatorluğu oluşturmak iyi bir iş stratejisi ve iyi ürünler gerektirir, bu yüzden Araştırma ve Geliştirme’ye yatırım yapmayı unutmayın. Bilimsel departman her zaman pişirme dünyasına heyecan verici yeni teknolojiler getirmeye hazırdır. Kendi vahşi araştırmalarını finanse edin ve bilginizi fırınınızı geliştirmek için en iyi şekilde kullanın. Oyun grafikleri 3D olup kontrolleri iyi seviyededir. İlerlemenizi bulut’a kaydederek kaybolmasını önleyebilirsiniz. Bu oyun Google Playstore’de 100 bin kişi tarafından indirilmiş bir oyundur.

TANITIM VİDEO

ÖZELLİKLER
  • İsim: Idle Cooking Tycoon – Tap Chef
  • Sürüm: 1.23
  • Özellik: Araştırmalar ücretsiz paranız gitmez artar.
  • Root: Gerekmez
  • Güncelleme: 16.11.2018
KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI
  1. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
  2. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın ve apk dosyasını cihazınıza indirip kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle