YENİ:

Advertisement

Dream League Soccer 2019 v6.02 Para Hileli APK

Advertisement
 Dream League Soccer 2019 v6.02 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Dream League Soccer 2019 v6.02 Para Hileli APK

Dream League Soccer 2019 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyacınız olan paraya sınırsız sahip olabilecek ve sınırsız para hileli olarak oyunu sorunsuz en son sürümde oynayabileceksiniz.

Dream League Soccer 2019 v6.02 Para Hileli
Dream League Soccer 2019 v6.02 Para Hileli APK

Google Playstore’de popüler oyunlar kategorisinde üst sıralarda yer alan ve çok sevilen Dream League Soccer 2019 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son versiyonda sorunsuz çalışan bu hileli apk sayesinde oyunda sınırsız paraya sahip olabilecek ve en güçlü kadro yapılandırmasını yaparak şampiyonluk mücadelesine girerek şampiyonluk yarışında daha etkili bir konumda yer alabileceksiniz. Oyun oldukça popüler ve 100 milyon indirmeye sahip bir oyundur. Ayrıca oyun 10 milyon kişi tarafından değerlendirilmiş ve 5 yıldız almıştır. Grafikleri ve kontrolleri gayet iyi seviyede olan oyunu hileli olarak en son sürümünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

TANITIM VİDEO

ÖZELLİKLER
  • İsim: Dream League Soccer 2019
  • Sürüm: 6.02
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Durum: Çalışıyor
  • Güncelleme: 18.11.2018
KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI
  1. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz aksi halde oyunu hileli olarak oynayamazsınız.
  2. Obb. data dosyasını indirin ve rar yardımı ile sistem klasörünüzün içerisinde yer alan obb. klasörünün içerisine çıkarın ve apk dosyasının kurulumunu yapınn.
  3. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk ve obb data  dosyasını cihazınıza indirip kurulumunu yaparak oyuna giriş yapabilirsiniz.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle