YENİ:

Advertisement

Darkness Rises v1.5.0 Damage Hileli Mod APK

Advertisement
 Darkness Rises v1.5.0 Damage Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Darkness Rises v1.5.0 Damage Hileli Mod APK

Darkness Rises oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Bu yayınlanmış olan hileli apk sayesinde oyunda damage hileli olarak oynayabiliceksiniz. Yayınlanan bu apk en son sürüm olup sorunsuz çalışmaktadır.

Darkness Rises v1.5.0 Damage Hileli Mod
Darkness Rises v1.5.0 Damage Hileli Mod APK

Rol play oyunlarını sevenler için kesinlikle tavsiye ederiz keyifli ve sürükleyici bir oyun olan Darkness Rises oyununu bu apk sayesinde daha da zevkli ve daha da kolay karekterinizi geliştirebiliceksiniz. Pvp/Pve, bu damage hilesi sorunsuz çalışmaktadır. Düşmanlarınıza karşı ve 1-1 pvp savaşlarında da damage hilesi sorunsuz aktif olarak çalışıyor. Hemen aşağıdaki indirme bağlantısından indirip oynayabilirsiniz.

HİLELİ APK KURULUM VE KULLANIM DETAYLARI NELER?
1) Oyun cihazınızda yüklü ise siliniz ve aşağıdaki apk indirip cihazınıza kurunuz.
2) İndirme bağlantılarında 5 saniyelik reklam vardır. Reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın ve apk dosyasını cihazınıza indirip kurun.
3) İndirme bağlantısına ek olarak alternatif indirme bağlantısı eklendi bu sayede eğer link çalışmaz veya açılmaz ise ikinci alternatif indirme bağlantısından apk dosyasını sorunsuz indirebilirsiniz.

TANITIM VİDEO

 

ÖZELLİKLER NELER?
İsim: Darkness Rises
Sürüm: 1.5.0
Özellik: Damage hileli modlu apk 
Root: Gerekmez
Durum: Çalışıyor
Yayınlanma Tarihi: 18.09.2018

İNDİR / DOWNLOAD
APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ
 

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle