YENİ:

Advertisement

PES 2019 Lisans Yaması PS4 Ve PC Uyumlu

Advertisement
 PES 2019 Lisans Yaması PS4 Ve PC Uyumlu
Advertisement
Okunuyor PES 2019 Lisans Yaması PS4 Ve PC Uyumlu

PES 2019 oyunu için yapılmış ve paylaşılmış olan lisans yaması bu sayede oyunda takımları, ligleri, formaları, ve lisanssız olan herşeyi lisanslı hale getirebiliceksiniz. PS4 ve PC uyumlu kurulum ve kullanım dosyaları ve detaylı anlatım ile lisans yamasını sorunsuz bir şekilde uygulayabiliceksiniz.

PES 2019 Lisans Yaması PS4 Ve PC Uyumlu Kurulum
PES 2019 Lisans Yaması PS4 Ve PC Uyumlu Kurulum Ve Dosyalar

PES 2019 Lisans Yaması Nasıl Yapılır?
Öncelikle PS4 için uygulamak gerekirse bizim için Flash Disk lazım boyut olarak önemli değil 250MB bir yama bu XBOX,PS4 için de aynı şekilde sorunsuz yükleme yapıcaz ayrıca PC içinde sorunsuz bir şekilde uygulamayı yapabilicez. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve indirme bağlantısında açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp gerekli dosyayı indirin. Ardından Flash Disk’i PS4’e takın ve ekstra kısmına gelerek düzenle kısmına girin. İçe Aktar/Dışa Aktar bölümüne gelin ve takmış olduğunuz Flash Disk’i seçin. Dosyaların PS4 görünmesi için Flash diskin dosya formatı fat32 olmalıdır. Sonrasında adım adım seçerek video anlatımda olduğu gibi tek tek lisanslayın. Ardından ayrıntılı ayarlara giderek lisanslama işlemlerini bitiriyoruz. 

Bilgilendirme: Flash Diskin içerisine dosyaları atmadan önce Winrar dosyasından çıkarın ve öyle atınız.

Eğer yapamıyorsanız video anlatımı izleyerek adım adım detaylı bir şekilde uygulayabilirsiniz. PC, PS4, XBOX, için detaylı bir şekilde kurulumu ve kullanımı video anlatımda mevcuttur. Gerekli olan lisans yamasıda aşağıdaki bağlantıdan sorunsuz indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

VİDEO ANLATIMI

PES 2019 LİSANS YAMASI İNDİR / DOWNLOAD
İNDİR:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ
 

Advertisement
Yorum Yap

Yapılan Yorumlar
1
  • helpme
    helpme
    Konu Sahibi
    ziyaretci
    5 yıl önce

    xbox da olur demissinde abi içe aktar yok

    Cevapla
    13
Giriş Yap
Yazı Ekle