YENİ:

Advertisement

Spotify Music Ful Versiyon APK v8.4.72.814

Advertisement
 Spotify Music Ful Versiyon APK v8.4.72.814
Advertisement
Okunuyor Spotify Music Ful Versiyon APK v8.4.72.814

Spotify Music uygulaması için yapılmış ve yayınlanmış olan ful versiyon apk bu sayede uygulamayı tüm özellikleri ile (paralı özellikleri) sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Google Playstore’de popüler müzik oynatma ve en iyi listeler ile dünya müziğine hakim olmanızı sağlayan Spotify’yi bu apk sayesinde sınırsız bir şekilde müzikler arasında geçiş yapabilicek ve sevdiğiniz müzikleri ve listeleri yinele seçeneği ile tekrar tekrar dinleyebiliceksiniz. Karıştırma seçeneği ile de sevdiğiniz müzikleri karışık çalabilirsiniz. Ayrıca apk sayesinde arama özelliği de açık bu sayede müzikleri ve listeleri kolaylıkla arayabiliceksiniz. En önemlisi de reklamlar bu apk sayesinde uygulama da reklamsız bir şekilde kullanabiliceksiniz. Reklamlar uygulamadan kaldırılmıştır.

Spotify Music v8.4.72.814 Ful Versiyon
Spotify Music v8.4.72.814 Ful Versiyon APK

Yayınlanan bu apk sayesinde tüm özellikleri ile Spotify Music kullanabiliceksiniz. Yayınlanmış en son sürüm apk olup sorunsuz çalışmaktadır. Aşağıdaki indirme bağlantılarından indirebilir ve cihazınıza uygulamayı kurarak kullanabilirsiniz.

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI;
1) Uygulama cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
2) İndirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurun.

ÖZELLİKLER:
İsim: Spotify Music
Versiyon: 8.4.72.814
Root: Gerekmez
Özellik: Reklam yok, sınırsız müzik geçisi,arama özelliği açık,karıştırma özelliği açık,yineleme özelliği açık,drm’yi atla özelliği açık,parça seçiminin kilidi açık, en son sürüm apk

İNDİR / DOWNLOAD
APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle