YENİ:

Advertisement

Granny 3 Hileli Apk – GodMode ViperHackerMod v1.1

Advertisement
 Granny 3 Hileli Apk – GodMode ViperHackerMod v1.1
Advertisement
Okunuyor Granny 3 Hileli Apk – GodMode ViperHackerMod v1.1

Granny 3 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümü olan 1.1 sürümünde sorunsuz olarak hileli bir şekilde oynama şansına sahip olacaksınız. Bu hile 1.1 sürümüne uyarlanmış ve sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ancak eğer güncelleme gelir hile özelliğini kaybederse yorum kısmından bildirin güncellemesini yapalım.

Bu oyun için yapılan bu hileli apk menü özellik olarak paylaşılmıştır hile menüsünden aktif ederek hile özelliklerini sorunsuz kullanabilirsiniz ayrıca tanıtım video yayın içerisine ekledik izleyebilirsiniz.

Granny 3 efsanesi milyonlarca oyuncu tarafından indirilmiş ve sevilerek oynanan bir konuma gelmiş hikaye tabanlı bir oyun yapısına sahip Büyükanne ve büyükbabanın birlikte yeni bir evi var.
Her zamanki gibi, kimsenin kendi bölgelerine izinsiz girmemesi için evin etrafında dolaşmak ve muhafızlardan başka önemli bir şey yapmıyorlar. Bir mahkum olarak, beşinci günün süresi dolmadan oradan çıkmaya çalışmalısınız. Her zamanki gibi, Büyükanne yere bir şey düşürürseniz veya gıcırdayan bir döşeme tahtası üzerinde yürürseniz duyar.

HİLE VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Granny 3
  • Sürüm: 1.1
  • Özellik: Keşfedilecek daha fazla alan eklendi. Kaçmanın başka yolu eklendi. Yeni gameover sahnesi eklendi. Kullanılacak daha fazla öğe eklendi. Bazı hatalar düzeltildi.
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 72mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.
  3. Oyun menüden hile özelliklerini aktif edin ve kullanamaya başlayın iyi oyunlar.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle