YENİ:

Advertisement

Capitalism 2 Türkçe Yama – %100 Türkçe Modu Kurulum + İndir

Advertisement
 Capitalism 2 Türkçe Yama – %100 Türkçe Modu Kurulum + İndir
Advertisement
Okunuyor Capitalism 2 Türkçe Yama – %100 Türkçe Modu Kurulum + İndir

Capitalism 2 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan Türkçe yama dosyası bu sayede oyunda dil sıkıntısı sorununu ortadan kaldırarak %100 bir şekilde oyunu Türkçe olarak oynama fırsatını elde edeceksiniz. Oldukça popüler bir oyun konumunda yer edinen ve milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan bu oyun için bu Türkçe yama ile oyunun Türkçe olarak oynama fırsatını kaçırmayın.

Oyundan kısaca size bahsetmek gerekirse amacınız hayalinizdeki imparatorluğu kurarak onu yönetmek ve geliştirmektir. Kurumsal bir CEO oluyorsunuz ve bir iş imparatorluğu kurarken gerçek dünyadaki zorluklarla karşılaşıyorsunuz! Sizi milyonlar haline getirebilecek karmaşık iş stratejileriyle size serbest piyasada rekabeti kazanma gücü veren kapsamlı bir iş simülasyonu! Üst yönetim pozisyonlarını işe alırken ve kovarken, üretmek ve pazarlamak için 60’tan fazla ürün türü arasından seçim yapın! Capitalism 2 ile kurumsal dünyada şansınızı denemenin tam zamanı! Bu, mevcut en kapsamlı iş simülasyonudur!

OYUN TANITIMI

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Bu Türkçe yama dosyası Steam ve normal olarak iki şekilde kurulumdan bahsediyoruz.
  3. Steam için > Steamlibrary\Steamapp\common\Capitalism2\gameset içerisine indirdiğiniz dosyayı atın ardından oyuna giriş yaparak Türkçe olarak oynayabilirsiniz.
  4. Normal için > Oyunun kurulu olduğu klasörünün içerisine giriş yapın ve gameset klasörünün içerisine indirdiğiniz dosyayı atın ve aynı şekilde oyuna giriş yapın ve oynamaya başlayın.

İNDİR / DOWNLOAD

İNDİR:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle