YENİ:

Advertisement

University Empire Tycoon Hileli Apk – Para Hileli v1.1.0

Advertisement
 University Empire Tycoon Hileli Apk – Para Hileli v1.1.0
Advertisement
Okunuyor University Empire Tycoon Hileli Apk – Para Hileli v1.1.0

University Empire Tycoon oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz olarak hileli bir şekilde oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini sonuna kadar hileli olarak çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk şuan en güncel sürüm olan 1.1.0 sürümüne uyarlanmıştır.

Bütün bir üniversiteyi yönetebilecek ve en iyi üniversite rektörü olabilecek misiniz. İşin dizginlerinizi elinize alın ve bir üniversite kampüsü inşa ederek zengin olmak için mücadele edin. Küçük bir kasa çalıştırmaya başlayın ve itibarınızı büyütmek için çok çalışın. Mütevazı işinizi bir eğitim kurumuna dönüştürmek ve diğer üniversitelerle rekabet etmek için her ayrıntıyı geliştirin ve yeni alanlar inşa edin!

University Empire Tycoon Hileli Apk – Para Hileli v1.1.0

Çalışanların ve öğrencilerin ihtiyaçlarıyla ilgilenin ve işinizi başarılı bir şekilde büyütmek için uygun kararları alın. Sınıfları özelleştirin, yönetim departmanını iyileştirin, öğrencilere en iyi spor tesislerini sağlayın veya boşta kalan paranızı en iyi öğretim görevlilerini işe almaya yatırın. Yaptığınız her seçimin büyüme stratejiniz üzerinde bir etkisi olacaktır!

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: University Empire Tycoon – Idle Management Game
  • Sürüm: 1.1.0
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk (para harcadıkça artar)
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 146mb

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle