YENİ:

Advertisement

Euro Truck Simulator 2 Telefon İle Oynamak Nvidia GeForce Now Açıldı!

Advertisement
 Euro Truck Simulator 2 Telefon İle Oynamak Nvidia GeForce Now Açıldı!
Advertisement
Okunuyor Euro Truck Simulator 2 Telefon İle Oynamak Nvidia GeForce Now Açıldı!

Euro Truck Simulator 2 için telefon ile oynama şansı sunan Nvidia GeForce Now hizmeti sayesinde PC’de veya mobilde telefonunuz ile artık heryerden tüm oyunları sorunsuz bir şekilde oynamanız mümkün oluyor. Steam’da yer alan tüm oyunlarınızıda eğer cihazınız destekliyor ise mobil oynama fırsatını da elde edebiliyorsunuz bu hizmet sayesinde muhteşem bir haber diyebiliriz.

Nvidia GeForce Now
Nvidia GeForce Now Açıldı!



Bu hizmet size internet sayesinde mobil veya PC üzerinden bulut servisi yardımı ile Steam oyunlarınızı oynama fırsatını sunuyor. Şuan da aktif bir kampanya olduğu için de ücretsiz olarak sunuluyor zaman ile paralı olacak kaçırmayın.

Euro Truck Simulator 2 Telefon İle Oynamak
Euro Truck Simulator 2 Telefon İle Oynamak Nvidia GeForce Now Açıldı!

video; simulasyontürk

Geforce Now üyeliği açarak sisteme Steam hesabınızı bağlayıp satın aldığınız ve sizde yer alan oyunları PC, Mac, ve Mobil cihazlarınız üzerinden oynama fırsatı vermektedir. Ayrıca GeForce Now nasıl kullanıldığı ve nasıl kurulduğuna dahil ayrıca Euro Truck Simulator 2 oyununun oynanış video aşağıda ekledik izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.




Nvidia, Android için GeForce Now uygulamasını Beta olarak resmen yayınladı. GeForce Now sayesinde oyuncular dilerse aylık 5 dolar ödeyerek tüm kütüphaneye hızlı bir şekilde erişebilecek, isterlese de ücretsiz olarak seçili oyunları oynayabilecek.

Nvidia, bu servisinde 30 Mbps internet ile 1080P çözünürlükte 60 FPS oyun akışı sağlayabildiğini belirtiyor. Ancak Nvidia’nın daha iyi oyun deneyimi için 50 Mbps internet hızını tavsiye ettiğini belirtmeliyiz.


Nvidia’nın bulut tabanlı oyun servisinde Fortnite, PUBG, Rainbow Six Siege, Grand Theft Auto V, Shadow of the Tomb Raider ve Red Dead Redemption 2 gibi yapımlar yer alıyor. Ancak bu yapımları oynayabilmek için oyunların Steam hesabınızda olması gerektiğini belirtelim.

Türkiye’de de kullanıma sunulan bu servisi; buradan Nvidia’ya üye olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Üye olduktan sonra Play Store’dan GeForce Now uygulamasını indirmeniz ve Android cihazınıza Gamepad bağlamanız gerekiyor. Son olarak da bazı oyunların klavye ve mouse desteği talep ettiğini de belirtmeliyiz.

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle