YENİ:

Advertisement

PUBG Mobile Telefon Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

Advertisement
 PUBG Mobile Telefon Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?
Advertisement
Okunuyor PUBG Mobile Telefon Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

PUBG Mobile oyununda kasma sorunu yüzünden oyundan zevk alamayanlar ve fps sorunu yaşayanlar için bilgilendirici ve çözüm üreten bir içerik ile sizlerle paylaşıyoruz.

PUBG Mobile Telefon Kasma Sorunu
PUBG Mobile Telefon Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

Ülkemizde ve dünya çapında oldukça popüler konumda yer alan PUBG Mobile oyununda can sıkıcı bir durumlardan biri de fps sorunu yüzünden oyundan tam verim alamadan oynamak ve kasma sorunu yüzünden oyunda sinir krizi ve işkence çekenler için paylaştığımız bu config dosyası sayesinde ideal ayarlarda fps kalitesini arttırabilecek ve can sıkıcı fps düşüklüğü ve kasma sorununu kökten çözemeseniz bile oyunu iyi seviye de oynamanıza olanak sağlıcak. 

Bunu sorunsuz yapabilmeniz için ES dosya yöneticisini kurmalı ve onunla bu işlemi yapmanızı öneririz. Yapamayanlar için video anlatımı yayın içerisine ekledik ayrıca gerekli dosya da yayın içerisine ekledik indirerek video anlatımını izleyip işlemleri yaparak oyunda fps arttırma ve kasma sorunu çözümü üretebilir oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

ÖZELLİKLER
  • İsim: PUBG Mobile
  • Sürüm: En son sürüm tüm sürümlerde uygulanabilir.
  • Özellik: Fps arttırma ve kasma sorununa çözüm.
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın dosyayı indirin ve video anlatımını izleyerek işlemleri uygulayın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle