YENİ:

Advertisement

Garfield Rush v1.7.6 Para Hileli APK

Advertisement
 Garfield Rush v1.7.6 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Garfield Rush v1.7.6 Para Hileli APK

Garfield Rush oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Android oyun kategorisinde paylaşmış olduğumuz Garfield Rush hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyacınız olan paraya sınırsız sahip olabilecek ve dilediğiniz gibi kullanarak oyunun tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Garfield Rush v1.5.0 Para Hileli
Garfield Rush v1.7.6  Para Hileli APK

Sonsuz koşu oyunlarından biri olan oyun da Garfield, Odie ve Nermal karekterlerinin olduğu sonsuz koşan bir mobil oyun. Harry adında bir korsan kedi tarafından kandırıldıktan sonra onun peşinden koşar. Koştukları sırada, taşıtlarla ve diğer nesnelerle çarpışmalardan eşzamanlı olarak kaçarken aynı zamanda altın paraları toplarlar ve aynı zamanda arabanın üstüne atlayabilirler. 

Garfield Rush v1.5.0 Para Hileli
Garfield Rush v1.7.6  Para Hileli APK

Oyunda koşarken paralar, skorlar, elastik ayakkabılar, jetpack’ler, mıknatıslar ve güçlendirici paketler gibi çeşitli eşyaları toplayabilir. Hız arttıkça hızla değişerek, daha fazla sikke ve puan elde edilebilir. Oyun içi satın alımlarla 18 kostüm açılabilir ve oyuncular belirli öğeleri toplayabilirler. Artı karakterleri lazanya, spagetti, Napoliten pizza, sosisli sandviç, burrito, kızarmış tavuk ve daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Oyunu hemen aşağıdaki indirme bağlantısından indirin ve oynamaya başlayın.

ÖZELLİKLER
  • İsim: Garfield Rush
  • Sürüm: 1.7.6
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını indirin ve kurun.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle