YENİ:

Golf Battle v1.2.0 Vuruş Ve Teleport Hileli APK

Advertisement
 Golf Battle v1.2.0 Vuruş Ve Teleport Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Golf Battle v1.2.0 Vuruş Ve Teleport Hileli APK

Golf Battle oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde hileli olarak sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde vuruş hileli ve teleport hileli olarak oynayabilirsiniz. Bu sayede oyunu kaybetseniz bile şanslı vuruş sayesinde en yüksek puanları alarak bir sonraki bölüme geçersiniz. Teleport hilesinde ise sizi bir sonraki tura direk çıkarır. Bunu kullanmak için topa vurmanız bir kere yeterlidir bu özellik sadece ”Rush modunda” çalışmaktadır.

Golf Battle v1.2.0 Vuruş Ve Teleport Hileli
Golf Battle v1.2.0 Vuruş Ve Teleport Hileli APK

Android için keyifli bir golf oyunu olan Golf Battle oyununu hileli olarak sizlerle paylaşıyoruz. Bu sevilen oyunu hemen aşağıdaki indirme bağlantısından indirip kurarak oynayabilirsiniz. Miniclip’in sevilen oyunlarından biri olan Golf Battle’ın grafikleri 3D olup kontrolleri tek parmak ile yapılabilir. Keyifli ve sürükleyici bir oyundur.

TANITIM VİDEO

ÖZELLİKLER
  • İsim: Golf Battle
  • Sürüm: 1.2.0
  • Özellik: Vuruş hileli ve teleport hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE KULLANIM DETAYLARI
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurun.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Yapılan Yorumlar
2
  • Murat Aydın
    Murat Aydın
    Konu Sahibi
    ziyaretci
    5 yıl önce

    Merhaba, Google Drive yüklenme sebebi linklerin uzun süre kırılmadan sağlıklı kalması için Google Drive'ye yükleniyor diğer indirme sitelerinde linkler belli bir süre sonra kırılma ve kaldırılma durumu oluyor bu yüzden Google Drive'ye yükleniyor linkler.

    Cevapla
    6
  • Unknown
    Unknown
    Konu Sahibi
    ziyaretci
    5 yıl önce

    Googledrive ile indiremiyorum başka siteden yapsaniz

    Cevapla
    11
Giriş Yap
Yazı Ekle