YENİ:

Advertisement

Townsmen v1.14.0 Puan Ve Prestij Hileli APK

Advertisement
 Townsmen v1.14.0 Puan Ve Prestij Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Townsmen v1.14.0 Puan Ve Prestij Hileli APK

Townsmen oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynayabilicek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Şehir kurma ve yönetme oyunlarını sevenler için oyunu kesinlikle tavsiye ederiz. Oyunda temel ihtiyacınız olan prestij ve puan ihtiyacınızı bu hileli apk sayesinde sınırsız bir şekilde sahip olacak ve şehrinizi dilediğiniz gibi geliştirerek en gelişmiş şehire sahip olacaksınız.

Townsmen v1.14.0 Puan Ve Prestij Hileli
Townsmen v1.14.0 Puan Ve Prestij Hileli APK

Sevilerek oynanan oyunlar arasında yer edinmiş ve beğenilerek oynanan oyunlardan biri olan Townsmen şehir kurma ve şehrin ihtiyaçlarını karşılayıp şehrinizi geliştirerek devasa gelişmiş bir şehir haline getirerek en modern görünüme sahip olmasını sağlamaya çalışıyorsunuz. Grafikleri 3D olup kontrolleri tek parmak ve çift parmak ile sağlanabilmektedir. Hemen tanıtım video izleyerek oyun hakkında detaylı bilgilere ulaşın ve beğenmeniz durumunda hemen aşağıdaki indirme bağlantısından güncel sürümünü hileli olarak oynayın.

ÖZELLİKLER
  • İsim: Townsmen
  • Sürüm: 1.14.0
  • Özellik: Prestij ve puan hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını indirin ve kurun.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle