YENİ:

Advertisement

Tactile Wars v1.7.9 Hileli Menü Mod APK

Advertisement
 Tactile Wars v1.7.9 Hileli Menü Mod APK
Advertisement
Okunuyor Tactile Wars v1.7.9 Hileli Menü Mod APK

Tactile Wars oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilirsiniz. Hileli menü sayesinde oyunda savaşları bir tıklama ile kazanabiliceksiniz bu sayede altın ve xp de kazanabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde zorlandığınız ve yenemediğiniz savaşlarda hile menü sayesinde sadece bir kez tıklama ile kazanıp galip gelebiliceksiniz.

Tactile Wars v1.7.9 Hileli Menü Mod
Tactile Wars v1.7.9 Hileli Menü Mod APK
Tactile Wars v1.7.9 Hileli Menü Mod
Tactile Wars v1.7.9 Hileli Menü Mod APK

Android cihazlar için Strateji oyunlarını sevenler için kesinlikle oyunu tavsiye ederiz. Mini askerler ile zorlu savaşlar yapıcak ve taktikleriniz ile galip gelmek için amansız mücadeleler vereceksiniz. Piyadeler, mayınlar, tanklar, taretler, paralı asker yetiştirmeleri, ve en önemlisi diğer oyuncular ile ittifak kurarak stratejinizi rakipsiz hale getirmenin en iyi yolu olacak. Askerlerinizi yükselterek geliştiricek ve en güçlü ordunuzu yaratabiliceksiniz. Askerlerinizi yeteneklerini geliştiricek ve her askerin farklı yeteneği sayesinde stratejinizi yaratmanıza her daim yardımcı olacaklar. Teknoloji sayesinde hem savunmanızı arttırabilicek ve tecrübe puanı kazanacaksınız ayrıca grev gücünüzü de geliştirerek rakipsiz olacaksınız. Sizinle birlikte aynı renkleri savunan oyuncularla ittifak kurarak diğer renklerdeki düşmanlarınıza karşı güçlerinizi birleştirip onlara karşı zafer kazanabilirsiniz.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI:
1) Hileli APK indirmeden önce Google Play’den oyunu indirin ve eğitici bölümünü bitirin ve sonra apk indirip kurunuz.
2) İndirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurun.
3) İki farklı hileli apk seçeneği sunuyoruz. Eğer kayıtlı oyunda oynamak isterseniz kayıtlı oyunlu sunuyoruz eğer kayıtsız sıfırdan oynamak isterseniz de diğer apk indirin.
4) Alternatif indirme linki vardır eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci alternatif olan linkten indirme işlemini yapınız.

ÖZELLİKLER:
İsim: Tactile Wars
Sürüm: 1.7.9
Özellik: Hile Menüsü: Savaşta savaşı kazanmak için sol köşede ki düğmeye basabilirsiniz bu sayede savaşı tek tıklama ile kazanabiliceksiniz. Ayrıca bu sayede de 5000 altın ve xp kazanıcaksınız.
Root: Gerekmez


İNDİR / DOWNLOAD
KAYITLI OYUN APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

KAYITSIZ APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle