YENİ:

Advertisement

Aspalt 8 Airbone V3.8.1c Hileli Mod APK

Advertisement
 Aspalt 8 Airbone V3.8.1c Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Aspalt 8 Airbone V3.8.1c Hileli Mod APK

Aspalt 8 Airbone oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilirsiniz ve keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Aspalt 8 Airbone V3.8.1c Hileli Mod
Aspalt 8 Airbone V3.8.1c Hileli Mod APK

Gameloft tarafından yapılan ve yayınlanan efsane yarış oyunlarından biri olan Aspalt 8 Airbone oyunu ile zorlu pistlerin tozunu alabilir bir birinden zorlu yollarda yarışarak şampiyonluk için mücadele verebiliceksiniz. Bir birinden farklı onlarca araba ve dilediğiniz gibi modifiye edebilicek ve zorlu pistlerde birinci bitirmek için zorlu yarışlarda mücadele edebiliceksiniz. Oyunun kontrol sistemi gayet iyidir ve oyunda 140 dan fazla markalara ait araçlar mevcut ve 40 dan fazla da pist mevcut bu sayede oyundan sıkılmaz ve dilediğiniz gibi aracınızı geliştirerek bu zorlu pistlerde yarışabilirsiniz. Bu eğlenceli ve sürükleyici oyunu aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayıp 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirebilir ve oynayabilirsiniz.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI:
1) Eğer oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
2) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ardından açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına tıklayın ve apk dosyasını cihazınıza indirip kurun.

ÖZELLİKLER:
İsim: Aspalt 8 Airbone
Sürüm; 3.8.1c
Root: Gerekmez

İNDİR / DOWNLOAD
APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle