YENİ:

Advertisement

Jump Arena – Çevrimiçi Savaş v0.07.00 Hileli Mod APK

Advertisement
 Jump Arena – Çevrimiçi Savaş  v0.07.00 Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Jump Arena – Çevrimiçi Savaş v0.07.00 Hileli Mod APK

Jump Arena – Çevrimiçi Savaş oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilirsiniz ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde tüm karekterler açık bir şekilde oynayabilirsiniz.

Jump Arena - Çevrimiçi Savaş  v0.07.00 Hileli
Jump Arena – Çevrimiçi Savaş  v0.07.00 Hileli Mod APK

Online olarak arkadaşlarınız ile oynamanın zevkini çıkarabilirsiniz. Tüm dünyadan oyuncularla karşılabilir zafer için savaşabilirsiniz. Yeni başlayan oyuncular denkleriyle karşılaşırlar bu sayede oyunda dengeleme yapılmak da bu da güzel bir özellik. Basit kontrolleriyle oyun karmaşasına kapılmadan her yaş grubu için oynamak kolay karekteriniz sürekli geliştirerek yenilmez bir savaşcı haline getirebilirsiniz. Oyunda en yüksek seviye ulaştığınızda karekter kostümleri ve elbiseleri ücretsiz verilecektir. Oyunda sürekli etkinlik olmakta ve ödüllü sandıklar sayesinde gelişiminize katkı sağlanmaktadır. Altın,elmaslar, aksesuarlar ve bir birinden değerli eşyalar elde edebilirsiniz. Büyülü aksesuarları hemen oyun içinde deneyin ve en etkili aksesuarlara sahip olup en iyi kombini yapın bu sayede gücünüze güç katacaklar. Jump Arena tam tamına 16 dili desteklemektedir.

VİDEO TANITIMI

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI:
1) Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
2) İndirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurarak oyuna sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

ÖZELLİKLER
İsim: Jump Arena – Çevrimiçi Savaş
Sürüm: 0.07.00
Özellik: Tüm karekterler açık apk
Root: Gerekmez

İNDİR / DOWNLOAD
APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle