YENİ:

Advertisement

Euro Truck Simulator 2 Türkiye Haritası v1.32

Advertisement
 Euro Truck Simulator 2 Türkiye Haritası v1.32
Advertisement
Okunuyor Euro Truck Simulator 2 Türkiye Haritası v1.32

Euro Truck Simulator 2 oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan Türkiye Haritası bu sayede oyuna Türkiye haritasını ekleyebilicek ve il il tırınız ile seyahat edebiliceksiniz. YKSTeam tarafından yapılmış bu harita sayesinde Türkiye’nin bir çok ilini sorunsuz bir şekilde oynayabiliceksiniz. Haritayı sorunsuz oynayabilmeniz için DLC zorunludur. Yapılan bu harita DLC’lerden grafiklerden yararlanarak yapıldığı için lazımdır aksi halde Türkiye haritasını kullanamazsınız.

Euro Truck Simulator 2 1.32x Türkiye
Euro Truck Simulator 2 1.32x Türkiye Haritası

Kurulum ve kullanım detaylarını aşağıdaki video anlatımdan da yararlanarak yapabilirsiniz. 1.32x sürümü için versiyon yükseltilmiştir sorunsuz oynayabilirsiniz. 

VİDEO ANLATIMI

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI:
1) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ardından açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp ve scs. uzantılı dosyayı indirin ve Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/Mod klasörünün içerisine atın ve oyuna girip ”Mod Yöneticisi” den aktif ederek oyunu oynayabilirsiniz.
2) Alternatif indirme bağlantısı eklenmiş olup eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci indirme linkinden sorunsuz indirebilirsiniz.
ÖZELLİKLER:
İsim: Euro Truck Simulator 2
Versiyon: 1.32x
Özellik: YKSTEAM Türkiye Haritası
Yapımcı: YKSTEAM
Boyut: 775MB

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle