YENİ:

Advertisement

Village City – Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli APK

Advertisement
 Village City – Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Village City – Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli APK

Tycoon Games: Village City – Island Sim Life 2 oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu sınırsız paralı bir şekilde oynayabilir şehirinizi dilediğiniz gibi geliştirebilir ve özelleştirebilir para sıkıntısı çekmezsiniz.

Village City - Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli
Village City – Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli APK

Şehir kurma ve yönetme oyunlarını sevenler için kesinlikle tavsiye ederiz kendi zevkinize göre kurduğunuz ve yönettiğiniz şehrinizi dilediğiniz gibi geliştirebilir ve özelleştirebilirsiniz paranız hiç bitmez ve azalmaz.

OYUN ÖZELLİKLERİ;
Bu ücretsiz köyde kendi şehrinizi şehir oluşturucu oyununa dönüştürün. Eğer erken şehir bina sims ve Village City Island Sim 1 sevdim, kesinlikle bu bir sonraki şehir bina tycoon simülasyon oyunu, seveceksiniz!

Village City - Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli
Village City – Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli APK

Village City - Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli APK
Village City – Island Sim Life 2 v1.3.9 Para Hileli APK

Bir adada küçük bir köyü megaona dönüştürmek için canavarı olacaksın. Bu ücretsiz şehir oluşturucu oyununda kendi şehrinizi inşa edin! Yeni binaları keşfedin, şehrinizi ve şehir hayatınızı genişletin, vatandaşlarınızı mutlu tutun, ulaşımınızı (tren / tren) yönetin ve macera dolu sanal bir dünyanın tadını çıkarın! Hareket halindeyken şehrinizi yönetin ve genişletin – hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilir.

Village City – Island Sim 2’de vatandaşlarınız, süslemeleriniz ve topluluk binalarınız için evleri mutlu edecek, inşa edecek ve plaj oluşturacak ve böylece mutlu vatandaşlarınızdan para ve altın kazanabilecek iş olanakları yaratacaksınız. Android’de ücretsiz bir şehir oyunu oynamak istiyorsanız, Village City’de sanal bir hayat inşa edin – Island Sim 2 en iyi seçim! Daha büyük ve daha zorlu hale getirmek için şehrinizi genişletin.

Oteller, sinemalar, ofisler, fırınlar, restoranlar gibi 100’den fazla benzersiz bina seçeneği ile çok farklı yapılar inşa etme gücüne sahip olduğunuz görevlerle dolu, ada, kasaba ve plaj yaşamınızı sanal bir dünyada keşfedin ve genişletin Cennet adasındaki petrol platformları bile. Küçük bir şehirle başlayın ve büyük bir metropolde büyütün. Teknelerinizle balık yakalayın, parklar, plaj kuleleri, okullar, kiliseler, kütüphaneler, müzeler, bitkiler ve hatta güzel bir dönme dolapla insanları mutlu edin. Bu şehirdeki şehir oyununda içgörü ve denge ile ilgili her şey var: Mutlu insanlar, konutlara ve işlere ihtiyaç duyacak daha fazla vatandaş çekiyor. Bu destansı hikayedeki tüm güce sahipsiniz: Bu muhteşem sanal dünyada başarılı bir girişimci olmanın en iyi yolunun ne olduğunu keşfedin!

** Özellikler **
– En iyi simülasyon oyunu oynamak için ÜCRETSİZ
– Tablet desteği
– YÜKSEK KALİTELİ şehir grafikleri
– 24 dile çevrildi
– Sezgisel oyun
– Kendi yeni sanal cennetinizi yaratma mücadelesi
– 100+ Benzersiz binaların (konut, ticari, çiftlik, topluluk, dekorasyon, park, bitkiler, petrol platformları gibi plaj ve deniz binaları ve daha fazlası) bir listesinin kilidini açın ve inşa edin
– Para birimleri: Altın ve nakit
– Parklar, ağaçlar ve toplum binaları ile vatandaşları çekin
– Daha büyük nüfuslu vatandaşlar için konut inşa edin
– Ticari binalarınızdan kar elde edin
– Şehir binalarınızı yükseltin
– İnşaat için yeni binaların kilidini açmak için XP’yi toplayın ve seviye atlayın
– Oynarken düzinelerce REWARDS toplayın
– Daha büyük binalar inşa etmek için daha fazla yer açmak ve küçük şehrinizi daha büyük ve daha büyük hale getirmek için büyük cennet adasındaki küçük şehri genişletin
– Altın kullanarak inşaat / yükseltme süresini hızlandırın
– Kilidini açmak için macera ve görevlerin bir sürü
– Vatandaşlarınızın bu egzotik adada bir şehir inşa etmelerine ve sahili keşfetmelerine yardımcı olun
– Yaş bağımsız hikaye
– Adanın etrafında nakit veya altın içeren korsan sandıkları bulun
– Saatlerce eğlenceli saatler
– Arkadaşlarınla ​​oyna: para ve altın almak için arkadaş kodlarını ve hediye kodlarını gir
– “Şehir Danışmanı”, içgörü sunacak ve şehirinizde neyin gerekli olduğunu size söyleyecektir.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI
  • Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ardından açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını indiriniz.
  • Ardından indirmiş olduğunuz apk dosyasının kurulumunu yapınız ve oyuna giriş yapabilir oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.
  • Eğer oyun cihazınızda yüklü ise kaldırınız ve apk dosyasını indirip kurunuz aksi halde hile çalışmayabilir.
  • Alternatif indirme linki eklenmiş olup eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci linkten indirme işlemini sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.

İNDİR / DOWNLOAD
 
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle