YENİ:

Advertisement

Exiled Kingdoms RPG v1.2.1107 Hileli Mod APK

Advertisement
 Exiled Kingdoms RPG v1.2.1107 Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Exiled Kingdoms RPG v1.2.1107 Hileli Mod APK

Exiled Kingdoms oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilirsiniz. Hileli apk sayesinde tüm özellikler açık kilitli olan herşey açık ve sınırsız coin mevcut olan bu hileli apk sayesinde oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. RPG oyunlarını sevenler için kesinlikle tavsiye ederiz. Boş zamanlarınızı değerlendirebiliceğiniz keyif verici sürükleyici bir oyun hemen aşağıdaki indirme linklerinden indirip hileli bir şekilde deneyebilirsiniz.

Exiled Kingdoms RPG v1.2.1107 Hileli Mod APK

OYUN TANITIMI
Sürgündeki Kingdoms benzersiz bir dünyada özgürce dolaşmak için izin veren bir tek oyunculu Aksiyon-RPG olduğunu. Bu geçmiş yıllarda en iyi rol yapma oyunlarının bazı esinlenerek bir izometrik oyundur; Karakterinizi geliştirmek için farklı yollar ile zorlu bir ortamda, sonuçlarıyla birlikte seçimler ve sağlam oyun sistemi: birçok yönden klasiklerin eski ruhunu geri getiriyor.

dünyayı keşfedin: kimse iyi gizli sırlarını işaret eder. benzersiz diyalog , her biri farklı karakter yüzlerce konuşun ve görevler onlarca çözmek. beceri onlarca ve farklı öğeleri yüzlerce Karakterinizi özelleştirin. Her karşılaşma için dikkatle silah ya da yetkilerini seçerek canavarlar ve antagonistleri her türlü üstesinden gelmek. Ve her köşesinde arkasında gafil maceracı bekleyen tuzaklar ve gizli kapılar ve ölümle, klasik zindan tarama dönün.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI;

  • İndirme bağlantısına tıklayınız. Ardından yeni sekmede açılacak olan indirme bağlantısına ulaşıp 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını Android cihazınıza indirip kurulum işlemini yapıp oyuna giriş yapabilirsiniz.
  • Eğer oyun cihazınızda kurulu ise kaldırınız aksi halde çalışmaz.
  • Alternatif indirme linki eklenmiş olup eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci linkten indirme işlemini yapabilirsiniz.

İNDİR / DOWNLOAD
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle