YENİ:

Advertisement

Bow and Arrow v1.0.3 Sınırsız Para Hileli APK

Advertisement
 Bow and Arrow v1.0.3 Sınırsız Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Bow and Arrow v1.0.3 Sınırsız Para Hileli APK

Bow And Arrow oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu sınırsız para hileli bir şekilde oynayabilir ve oyunun tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Para sınırsız olduğu için oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz herşeyi ücretsiz bir şekilde satın alabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Bow and Arrow v1.0.3 Sınırsız Para Hileli
Bow and Arrow v1.0.3 Sınırsız Para Hileli APK

OYUN HAKKINDA 
Kahramanlar bu kaos zamanında bir araya gelerek efsanevi bir şekilde mücadele ediyorlar.

Oyun Özellikleri:
– Orijinal 3v3 FPS oyunu: Eğlenceli bir oyun deneyimi sağlamak için karakter, strateji ve taktik geliştirin.
– 15 farklı bağımsız kahraman: Her kahramanın iyi hazırlanmış bir tarz, silah, beceri vehikayesi bulunur. Kahramanları eğitin ve büyük bir birlik kurarak zafer kazanın ve onur seviyenizi artırın.
– Gerçekçi çarpışma efektleri: Silahlar, sahneler ve savaştaki karakterler ile gerçekçi savaş efektleri. Derin ve etkili ekran perfomansının keyfini çıkarın.
– Sonsuz Ekipman Sistemi: Oyuncular için hazırlanmış 100 çeşit ekipman ıserbestçe birleştirilebilir ve kendinize özel kahraman oluştura bilirsiniz.
– Epik Macera Modu: Maceranızı beş farklı kıta üzerinde gerçekleştirerek düşman topraklarını ele geçire bilirsiniz.
– Hızlı Mod: Düşmanlarınızla savaşı ponlara üstünlük kurarak büyük miktarda değerli ganimetlerin sahibi olabilirsiniz.
– Savaş Kaos Gizemi: Seviye seçerek güçlü düşmanlarla savaşın, zafer kazandıktan sonar ekipman geliştirme fırsatı yakalayın. Kaos gizemi en yüksek seviye gücünü temsil etmektedir. Karakterleri geliştirerek, beceri alıştırması yapabilir ve daha fazla seviye ile saldırı yapabilirsiniz.
– Kaliteli Görüntü: Ayrıntılı karakter yüz ifadeleri, sahne dekorasyonu, animasyon efektleri ve diğer ayrıntılar ıile daha iyi bir ekran performan sına sahip olunur.
– Görkemli Müzik Sesleri: Etkili arka plan müziği ile daha iyi bir savaş keyfi çıkarabilirsiniz.

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI;
  1.  Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ardından yeni sekmede açılacak olan bağlantıdaki 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını Android cihazınıza indiriniz.
  2. İndirmiş olduğunuz apk dosyasının kurulumunu yaparak oyuna giriş yapabilirsiniz.
  3. Eğer indirme işlemi yapmıyorsa cihazınızın güvenlik ayarlarından ”Bilinmeyen Kaynaklar”dan indirme ve kurma işlemine izin veriniz.
  4. Alternatif indirme linki eklenmiş olup eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci alternatif linkten sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.

İNDİR / DOWNLOAD :
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle