YENİ:

Advertisement

Commando Adventure Assassin v1.18 Tüm Özellikler Açık APK

Advertisement
 Commando Adventure Assassin v1.18 Tüm Özellikler Açık APK
Advertisement
Okunuyor Commando Adventure Assassin v1.18 Tüm Özellikler Açık APK

Commando Adventure Assassin oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilir ve oyunun tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Hileli apk sayesinde tüm kilitli olan özellikler açık ve sorunsuz bir apk kilitli özellikleri sorunsuz bir şekilde kullanabilir engellemeler takılmadan oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Commando Adventure Assassin v1.18 Tüm Özellikler Açık APK
Commando Adventure Assassin v1.18 Tüm Özellikler Açık APK

OYUN HAKKINDA TANITIM YAZISI;
Komando macera suikastçı gerçek bir savaş oyunu. Eğer görevi tamamlamak için Onun gerçekten meydan. Düşman senin kara almıştır ve onların kamp ve ülkenizdeki sorun çıkarmak olun. Eğer kuvvet kalan sadece son insansın. Bir kahraman önce sizi öldürmek düşmanları öldürmek ve düşmanın kara geri almak ve olmak için meydan okuma. Onlar zaten misyon hakkında bilgi var ve onlar seni öldürmeye hazırız. Düşman uyarısıdır. Eğer düşman silahı çaldığını zorunda yeterli cephane ve üzerlerinde kullanmak ve görevi tamamlamak yoktur. Sen silahın farklı çeşitleri ve görev için en iyi şans var.
Komando macera suikastçı bir ordu tabanlı oyun ve tüm onların saldırılara karşı ülkeyi korumak için çekim deneyimi alması için gerekli ordu askerleri saldırılarına hakkındadır. Basitçe baştan seviyesinin sonuna kadar senin görevin düşman saldırıları karşı uyanık kalır ve mümkün olduğunca çabuk onları öldürmek için olacaktır. ordu avcı kontrol etmek farklı kontroller olacaktır. bir ordu adam savaş bölgesinde çalışacak ve herhangi bir zamanda düşman öldürebilir olarak, hedef sizi ulaşmak. Otomatik radar sistemi size düşman tam yerini iz kolaylaştırmak için sağlanmıştır. böylece düşman öğrenmek için o Radar takip etmeliyiz. Dikkatli olun, dağlarda gizli düşman ordusu askerleri her an size saldırabilir ve küçük cehalet ölüme yol açabilir.
güvende olmak için her tarafta tam bir görünüm olurdu böylece Düşman komandolar çek görevlerinden de dağın tepesinden, ön, sağ, sol farklı yönlerden size saldırabilir ve edebilirsiniz.
Sınırsız mermi silah 4 farklı tipte kendi seçimine göre seçebilir mevcuttur. bir dergi biterse o zaman savaşçı otomatik olarak başka bir dergi yükler. Eğer silahtan konfor değilseniz o zaman da AK-47 ve silah diğer türleri gibi onları öldürerek düşmanlardan avans silah kapamaz. Eğer düzeyi tamamlamak zorunda olabildiğince Zamanın geçişi ile güç öylesine hızlı azalacaktır. bir seviye tamamladıktan sonra bir sonraki seviyeye oynamak için izin verilecektir.
Düşman silah sesi heyecan verici sonuçta aktif tutacak. Sen amaçlayan tesis kullanarak hedefe odaklanabilirsiniz. amaçlayan tesis kullanarak, hedef ve ateşe etmesi gerekir. Ayrıca, onay mesajların oturan düşman askerlerini hedefleyebilir. Hayatın sonra ölürsen misyon başarısız olduğundan misyonu gerçekleştirmek için çok önemlidir. Oyun tıklama devam düğmesi sürdürmek için tekrar Play’de başlangıç ​​tıklamadan düğmeye çalmak için.

Özellikler!
• İkinci kişi çekim oyun.
• Zorlu görev.
• silahın Farklı çeşitleri.
• Düşman konumunu belirlemek için, modern radar kullanın.
• 3D çarpıcı grafik.
• Tamamen ücretsiz oyun ve oynamak kolaydır.
• ileri, geri, sağa veya sevinç sopa kontrolü ile doğru hareket ettirin.
• Mükemmel macera ortamı.
Eğer bu oyun yüklemek ve daha fazla görevler ile yakında güncelleme olacak zevk ve bana olumlu geribildirim ve en iyi şans vermek gibi Umut .

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI;
1) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ardından açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurulum işlemini yaparak oyuna giriş yapabilirsiniz.

İNDİR / DOWNLOAD :
İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle