YENİ:

Advertisement

Reign Of Kings Türkçe Yama – %100 Sorunsuz Türkçe İndir + Kurulum

Advertisement
 Reign Of Kings Türkçe Yama – %100 Sorunsuz Türkçe İndir + Kurulum
Advertisement
Okunuyor Reign Of Kings Türkçe Yama – %100 Sorunsuz Türkçe İndir + Kurulum

Reign Of Kings oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan sorunsuz Türkçe yaması bu yame sayesinde oyunu %100 bir şekilde Türkçe olarak oynayabiliceksiniz.

Reign Of Kings %100 Sorunsuz Türkçe Yaması
Reign Of Kings %100 Sorunsuz Türkçe Yaması

Oyun için sorunsuz Türkçe yama arayanlar için paylaştığımız bu Türkçe yama ile arayışınıza son verecek ve %100 sorunsuz bir Türkçe yama sayesinde oyunu Türkçe olarak oynabiliceksiniz. Kurulum gayet kolaydır bu sayede iki üç adımda oyuna sorunsuz bir şekilde kurabiliceksiniz. Yapamayanlar için ekstra olarak video anlatım da yazı içerisine eklenmiştir eğer yapamazsanız video anlatım sayesinde sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz.

VİDEO ANLATIM

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI:
KURULUM
1- APPDATA/LOCALLOW/CODEHATCH/Reign Of Kings/Langue klasörünün içerisine aşağıdaki indirme bağlantısındaki dosyayı indirip atınız ardından oyuna giriş yaparak Türkçe bir şekilde oynayabilirsiniz.
İNDİRME
1) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ardından açılacak olan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme adresine ulaşıp rar dosyasını indiriniz ve yukarıdaki 1- işlemi yapınız.
2) Alternatif indirme linki eklenmiştir ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci linkten indirme işlemini yapabilir indirebilirsiniz.
3) Linklere tıkladığınızda yeni sekmede açılmaktadır.
4) Yazı içerisine video anlatım eklenmiştir.
İNDİR / DOWNLOAD

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle