YENİ:

Advertisement

Demon Blaze v0.16.1 Mega Hileli Mod APK

Advertisement
 Demon Blaze v0.16.1 Mega Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Demon Blaze v0.16.1 Mega Hileli Mod APK

Demon Blaze oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan mega hileli en güncel mod apk bu sayede oyunda yenilmez ve düşmanlarını tek vuruşda öldürebilicek ve onlara karşı üstünlük kurabiliceksiniz. Atak ve defans hileli bu apk sayesinde karekteriniz ile yenilmez olabilicek ve üstünlük kurabiliceksiniz.

Demon Blaze v0.16.1 Mega Hileli Mod
Demon Blaze v0.16.1 Mega Hileli Mod APK

Rol yapma oyunlarını ve bu tarz oyunları sevenler için kesinlikle tavsiye ederiz keyifli ve popüler bir oyun olan Demon Blaze oyunu için yapılan bu hileli apk sayesinde daha da keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Özellikler sayesinde oyundan daha iyi ve daha güçlü bir karekter sahip olabilirsiniz. En son sürüm olup sorunsuz çalışmaktadır.

VİDEO TANITIMI

KURULUM VE İNDİRME NOTLARI:
– Oyun hakkında detaylı bilgiye sahip olmanız için video tanıtımı eklenmiştir beğenmeniz durumunda indirme işlemini yapabilirsiniz.
1) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız ardından açılacak olan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını Android cihazınıza indirip kurulum işlemini yapınız.
2) Eğer cihazınızda oyun kurulu ise kaldırınız ve aşağıdaki indirme bağlantısından apk indirip kurunuz aksi halde çalışmaz.
3) Alternatif indirme linki eklenmiş olup eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci linkten indirme işlemini yapabilirsiniz.
4) İndirme linkine tıkladığınızda yeni sekmede açılır.

ÖZELLİKLER:
– Tanrı modu
– Tek vuruş ( Yüksek Hasar)
– Saldırı hızı %100
– Her vuruşunuzda kritik vurursunuz.
– Otomatik oynatma
– PVE, PVP, Raid, Zindan ve Uçurum da sorunsuz çalışmaktadır (Tüm Modlarda çalışır)
– Sorunsuz çalışması için ekipman ve eşya donanımlı olmalıdır.

İNDİR / DOWNLOAD

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle