YENİ:

Advertisement

Offroad Truck Climb Legends v1.6 Tüm Kilitler Açık APK

Advertisement
 Offroad Truck Climb Legends v1.6 Tüm Kilitler Açık APK
Advertisement
Okunuyor Offroad Truck Climb Legends v1.6 Tüm Kilitler Açık APK

Offroad Truck Climb Legends oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunda kilitli olan tüm özellikler açık ve sorunsuz çalışmaktadır. Bu sayede oyunun tüm kilitli olan özellikleri açık bir şekilde oynayabilicek ve keyfini sonuna kadar çıkarabiliceksiniz.

Offroad Truck Climb Legends v1.6 Tüm Kilitler Açık
Offroad Truck Climb Legends v1.6 Tüm Kilitler Açık APK

OYUN HAKKINDA;
METAL PEDALİ PUTALIN!
En sevdiğiniz aşırı canavar kamyonunu seçin ve gerçek bir offroad kamyon sürücüsü olmanın heyecanını yaşayın. Seçkin offroad efsanelerinin bir parçası olun ve şimdiye kadar gördüğünüz en aşırı canavar kamyonları kullanın. Eğer canavar kamyon oyunları ve 4×4 kamyon yarışı oyunları gerçek bir hayranı iseniz o zaman gerçekten offroad kamyon sürücüsü oyunu oynamak için bu ücretsiz keyfini çıkarın. Senin v8 canavar kamyon motorunu çalıştır ve tırmanıcı dağlara saldır!

KESME KENAR GRAFİĞİ VE ZEMİN KESME FİZİĞİ SİZE AİTTİR
Gerçek bir offroad kamyon şoförü olmanın heyecanını yaşarken ana amacınız elit offroad efsanelerinin bir parçası olmaktır. 4×4 kamyon yarışı yaparken, son teknoloji fiziği ve çığır açan grafikleri göreceksiniz. Canavar kamyon oyunları ve bu tür oyun kalitesi nadir bir kombinasyon. Aşırı canavar kamyon deneyimi başlasın!

BÜYÜK OYUN ÖZEL OYUN ÖZELLİKLERİ!
Bazı yüksek hızlı 4×4 kamyon yarışı sırasında canavar kamyonlarınızı yarışın. Topladığınız daha fazla toplayıcı ve kazandığınız daha fazla oyun seviyesi, aşırı canavar kamyon koleksiyonunuzu genişletmeyi mümkün kılar. Elit offroad efsanelerinin bir parçası ol. Oyun özelliklerinde ekstra size saatlerce oynamaya devam edecektir. Kaskını açtığından ve pedalı metale koyduğundan emin ol.

Offroad Kamyon Efsaneleri Tırmanış – ANAHTAR ÖZELLİKLER

– çarpıcı detaylı aşırı canavar kamyon dinamiği
– Serin aşırı canavar kamyon araba sesleri
– BOOM’a giden çok fazla özellik var!
– Tüm aşırı canavar kamyon araçlarını toplayın ve kilidini açın
– elit offroad efsanelerinin bir parçası olun
– EPIC son teknoloji grafikler ve çığır açan fizik
– Gerçek bir offroad kamyon şoförü olmanın heyecanını yaşayın

OYUN KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız.
  2. Ardından açılacak olan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını indirebilir ve Android cihazınıza kurulum işlemini yaparak oyuna giriş yapabilir ve oyunu oynayabilirsiniz.
  3. Alternatif indirme linki eklenmiş olup eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci linkten indirme işlemini yapabilirsiniz.
  4. Hile apk sorunsuz çalışmaktadır ve tüm kilitli olan şeyler kilit açıktır.
TANITIM VİDEO

İNDİR / DOWNLOAD
 

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle