YENİ:

Advertisement

Moonton Hesabı Açma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Advertisement
 Moonton Hesabı Açma İşlemleri Nasıl Yapılır?
Advertisement
Okunuyor Moonton Hesabı Açma İşlemleri Nasıl Yapılır?

Mobile Legends Bang Bang oyununda Moonton Hesabı oluşturmak için sizlere bir rehber niteliğinde bir yazı yazıyoruz bu sayede adım adım kolay bir şekilde hesabı sorunsuz oluşturabilir ve takıldığınız yerde sorunsuz bu adımlar ile aşabilirsiniz.

Mobile Legends oyununun geliştiricisi şirket içinde mevcut olan oyun miktarını genişlettiğinden, artık birden fazla çevrimiçi oyuna sahip. Her oyun için ayrı hesaplar oluşturmak yerine, hepsine giriş yapmak için kullanabileceğiniz tek bir hesap oluşturmak için Ay Taşı’nı kullanabilirsiniz.

Adım Adım Moonton Hesabı Açımı

Moonton hesabı size Android veya iOS cihazlarda kullanılabilecek bir hesaba erişmenizi sağlar. Sonuç olarak vermiş olduğumuz bilgiler her işletim sistemiyle uyumlu aygıtlar için geçerlidir. Birinden diğerine farklı kayıt yöntemleri yoktur. Öncelikle Mobile Legends veya farklı bir Moonton hesabı oluşturmak istediğiniz oyuna giriş yapalım. Ardından sol üstten profil kısmına gelin ve ardından Hesap Ayarlarına tıklayın. Moonton Hesabına tıklayın. Kayıt olmak için mail adresi ve kullanıcı adı, şifre gibi bilgileri doldurun.

VİDEO ANLATIMI

KAYIT BAĞLANTISI İÇİN TIKLAYINIZ

Sonuç olarak bu işlemleri sorunsuz yaptıktan sonra bir hesap oluşturdunuz ve o hesabı kullanabilirsiniz.

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle