YENİ:

Advertisement

Specimen Zero Korku Oyunu Hileli Apk – Para Hileli v1.0.4

Advertisement
 Specimen Zero Korku Oyunu Hileli Apk – Para Hileli v1.0.4
Advertisement
Okunuyor Specimen Zero Korku Oyunu Hileli Apk – Para Hileli v1.0.4

Specimen Zero Korku Oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu son sürümünde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama fırsatını elde edecek ve oyunun keyfini hileli olarak çıkaracaksınız. Bu yayınlanan hileli apk en son sürüme güncellenmiştir.

Hileli apk şuan 1.0.4 sürümü için yapılmış ve sorunsuz olarak çalışmaktadır. Ancak eğer güncelleme gelir ve apk dosyası çalışmazsa bize yorum kısmından bildirin bizde apk dosyasını en son sürüme güncelleyelim ve sizlerle paylaşalım bu sayede hep en son sürüme güncellemesi olur ve sizde indirerek hileli olarak oynama şansını kaçırmamış olursunuz.

Bu yayınlanan hileli apk sayesinde oyunda temel olarak ihtiyaç duyduğunuz para sınırsız bir şekilde sahip olarak oyun içerisinde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Android için popüler bir konumda yer edinmiş olan bu korku oyunu oldukça popüler ve milyonlarca oyuncu tarafından indirilmiş bir oyundur. Oyun hakkında bahsetmek gerekirse canavarlar tarafından kaçırma durumunuzu düşünün ve nerede olduğunuz hakkında hiç bir bilginiz yok bulunduğunuz ortamda yer alan canavarlardan kendinizi korumalı ve o ortamda kaçmanız gerekiyor. Bu oyunu hileli olarak oynama fırsatını kaçırmayın.

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER

  • İsim: Specimen Zero Korku Oyunu
  • Sürüm: 1.0.4
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: Apk
  • Boyut: 64mb

KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Apk dosyasını cihazınıza indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle