YENİ:

Advertisement

GTA San Andreas Mobil – Silah Skinleri Modu İndir + Kurulum

Advertisement
 GTA San Andreas Mobil – Silah Skinleri Modu İndir + Kurulum
Advertisement
Okunuyor GTA San Andreas Mobil – Silah Skinleri Modu İndir + Kurulum

GTA San Andreas mobil oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan bir oyun modu olan ve oyunda yer alan tüm silahların üzerine skinler ekleyerek tasarımlarını değiştirme şansını size sunan güzel bir oyun modunu sizler ile paylaşıyoruz.

 
GTA San Andreas Mobil - Silah Skinleri Modu İndir + Kurulum
GTA San Andreas Mobil – Silah Skinleri Modu İndir + Kurulum
 
GTA oyunu tüm platformlarda tutulmuş efsane bir oyun ve bu oyun için çıkan yüzlerce oyun modu mevcut ve sürekli yenileri çıkmaktadır. Bizde sizler için mobil cihazlarda oynanan ve milyonlarca oyuncu tarafından indirilen efsane bir oyun olan GTA San Andreas’ın mobil sürümü için yapılan bu silah skin modunu paylaşıyor ve gerekli olan dosyaları ayrıca video anlatımını da yazı içerisine ekleyerek oyuna nasıl sorunsuz bir şekilde ekleyeceğinizi gösteriyoruz.
 
Cleo ile çalışan bu efsane modu kurulumunu adım adım sizler ile paylaşıyoruz yapamayanlar video anlatımını izleyerek yapabilirler gerekli tüm dosyaları ve programları yayın içerisine ekledik.
 
KURULUM VE VİDEO TANITIMI
İNDİR / DOWNLOAD
(Dosyaları indirin ardından video tanıtımını izleyerek oyuna uygulayabilirsiniz)
GTA San Andreas Silah Skin Modu:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
(ÜSTEKİ İNDİRME BAĞLANTILARINA TIKLADIĞINIZDA 5 SANİYELİK REKLAM AÇILACAKTIR REKLAMI GEÇ DEDİKTEN SONRA İNDİRME BAĞLANTISINA ULAŞABİLİRSİNİZ)

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle