YENİ:

Advertisement

Among Us Güncelleme Nasıl Yapılır? – Android, Steam, iPhone Güncelleme

Advertisement
 Among Us Güncelleme Nasıl Yapılır? – Android, Steam, iPhone Güncelleme
Advertisement
Okunuyor Among Us Güncelleme Nasıl Yapılır? – Android, Steam, iPhone Güncelleme

Among Us sorunsuz güncelleme yapamayanlar için adım adım kurulum ve güncelleme yapma detaylı bir şekilde sizlerle paylaşıyoruz. Steam, iPhone ve Android cihazlarınızda bu anlatım sayesinde sorunsuz bir şekilde güncelleme işlemini yapacak ve sorunsuz olarak en son sürümünde oyunu oynayabileceksiniz.

Among Us Güncelleme Nasıl Yapılır? + Android, Steam, iPhone Güncelleme
Among Us Güncelleme Nasıl Yapılır? + Android, Steam, iPhone Güncelleme

Ayrıca size ek olarak Steam üzerinden oyunun beta programına nasıl katılacağınızın ipucunu da vereceğiz. 

Android Among Us Nasıl Güncellenir?

Among Us oyununu Android cihazınızda güncellemek için izleyebileceğiniz 2 yöntem vardır. 1 adım olarak ve en basit olayı Google Playstore’den güncellemektir. Uygulamayı açın ve sol üst menü simgesi (diğer adı ile çizgiler sekmesi) basın. Uygulamalarım ve oyunlarım’a dokunun. Bu size cihazınızda güncellemeleri olan uygulamaları göstermektedir. Among Us veya tüm uygulamaları güncelle diyerek cihazınızda yer alan güncellemesi olan uygulamaları otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.,,
 
İkinci yöntem biraz daha karmaşıktır. Telefonunuzdan buraya tıklayın. Among Us oyunu için güvenilir apk olarak indirmenize olanak sağlayan bu siteden yardım alacağız. Cihazınız için en güncel sürümü bulun ve apk olarak cihazınıza indirme işlemini yapın ve oyuna en son sürümde girmenin keyfini çıkarın.

iPhone Among Us Nasıl Güncellenir?

iPhone cihazınızda Among Us oyununu güncellemek için herhangi bir sebep ile otomatik güncellemleri kapattıysanız. İlk adım olarak AppStore’yi açın. Sol üst köşedeki profil simgenize dokunun. Mevcut güncellemeler ekranın gelin. Among Us oyununda bir güncelleme var ise bu güncelleme burada çıkacaktır. Aynı işlemi eğer iPad varsa burada da bu işlemi yaparak kolayca en son sürüme güncelleyerek oyunu oynayabilirsiniz.

Steam Among Us Nasıl Güncellenir?

Steam’de Among Us oyununu en kolay bir şekilde sorunsuz en son güncellemeleri almak için otomatik güncellemeler aktif edilmelidir. Eğer bu güncellemeleri otomatik olarak etkinleştirmediyseniz endişelenmeyin manuel olarak da sorunsuz yapabilirsiniz. İlk yol kütüphaneye giderek Among Us oyununa tıklamak ve yeni içerik var ise yeşil oynat düğmesi mavi bir güncelle tuşuna dönüşür buraya tıklayıp güncelleme işlemini manuel olarak yapabilirsiniz.
 
İkinci yöntem kitaplıkta Among Us sağ tıklayıp ve özellikleri seçmektir. Yerel dosyalar uygulamasını ve ardından ”Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula” ya tıklayın. Bu Steam’ın oyun dosyalarını taramasına ve sahip olduğunuz oyunun güncel olup olmadığını anlayacaktır. Eğer güncel sürüm değil ise otomatik olarak kendi en son sürüme güncelleyecektir.

Steam Among Us Beta Nasıl Katılınır?

Steam’da Among Us oyununun beta sürümüne katılmak için kütüphanenizde oyunu bulun ve üzerine sağ tıklayın. Özellikleri seçin ve açılan pencerede Betalar sekmesini bulun. Açılır menüyü bulun ve ”public-beta” seçeneğini işaretleyin. Bu seçeneği işaretlediğinizde oyuna beta için her gelen güncelleme sayesinde beta sürümlerine erişme şansına sahip olarak oyunu oynayabileceksiniz.
 
VİDEO ANLATIMI
(VİDEO SİLİNMİŞTİR)

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle