YENİ:

Advertisement

Epic Islands Hileli APK v0.3.3

Advertisement
 Epic Islands Hileli APK v0.3.3
Advertisement
Okunuyor Epic Islands Hileli APK v0.3.3

Epic Islands oyunu için yapılan ve yayınlanan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynama şansını elde edebilirsiniz.

Epic Islands Hileli APK
Epic Islands Hileli APK v0.3.3

Google Playstore’de yeni oyunlar arasında yer edinen ve çok yeni bir oyun olan bu oyunu sizin için hileli olarak yayınlıyoruz. Strateji oyunlarını sevenler ve daha önce oynayanlar hiç zorluk çekmeyecektir. Oyun savaş ve pvp tarzı ayrı zamanda strateji odaklı bir oyundur. Rakiplerinize karşı savaşarak kupa kazanıyor ve bu kupalar ile gelişerek yenilmez bir yapıya bürünüyorsunuz. Klanlar ile güçlü bir klana katılarak muhteşem klan savaşlarında yer alıyor eğlenceli bir oyun deneyimi yaşıyorsunuz.

Epic Islands Hileli APK v0.3.3
Epic Islands Hileli APK v0.3.3

Bu paylaştığımız hileli apk sayesinde oyunda kupa kasabilirsiniz. Mod menü özelliklidir. Oyuna girdiğinizde menü ekranından hileyi aktif etmelisiniz. Eğer menü gözükmüyorsa ayarlara girip uygulama ayarlarından uygulama içinden tüm izinleri onaylamalı ve izin vermelisiniz.

ÖZELLİKLER
  • İsim: Epic Islands
  • Sürüm: 0.3.3
  • Özellik: Kupa ve yenilmezlik hileli apk
  • Root: Gerekmez
  • Tür: APK
  • Boyut: 97MB
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ardından 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Ardından apk dosyasını cihazınıza kurun ve oynamaya başlayın.
  3. MOD MENÜSÜNDEN MODU AÇIN – mod menüsünü görmüyorsanız, ayarlar> uygulamalar> oyun adı> izinlere gittiğinizden ve tüm izinlere ve “uygulamaları üzerinden çek” izinlerine gittiğinizden emin olun.
    MENÜ’den her iki seçeneği de açın, ardından PVP’de de kaybetseniz bile her zaman maç kazanacaksınız ve kupalarınızı artıracaktır. Bu, büyük olasılıkla yamalı olacak, bu yüzden rütbe yapabileceğiniz zaman tadını çıkarın. Herhangi bir savaşa hemen tıklayabilirsiniz ve birlikleriniz olmasa bile size anında bir kazanç sağlayacaktır, ancak kaynakları alamazsınız. Bu, her zaman kupa kazanmak veya farklı bir bölgedeki savaşları oynamadan bitirmek için iyidir.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle