YENİ:

Advertisement

RollerCoaster Tycoon Story Hileli APK v1.2.4980

Advertisement
 RollerCoaster Tycoon Story Hileli APK v1.2.4980
Advertisement
Okunuyor RollerCoaster Tycoon Story Hileli APK v1.2.4980

RollerCoaster Tycoon Story oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde oynamanın keyfini çıkaracaksınız.

RollerCoaster Tycoon Story Hileli APK v1.2.4980
RollerCoaster Tycoon Story Hileli APK v1.2.4980

Bulmaca türü oyunları sevenler için oyunu kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bulmaca ve macera dolu bu oyunu hemen hileli oynamanın keyfini çıkarın.

RollerCoaster Tycoon Story Hileli APK v1.2.4980
RollerCoaster Tycoon Story Hileli APK v1.2.4980
OYUN TANITIMI
RollerCoaster Tycoon® Hikayesine Hoşgeldiniz! Efsanevi Eagleland tema parkı umutsuzluğa düştü ve heyecan verici 3’lü bulmacaları çözerek eski ihtişamına geri döndürmek size kalmış. Sevilen RollerCoaster Tycoon® franchise’ı temel alan RollerCoaster Tycoon® Story, sürüşleri onarmak, park alanlarını temizlemek ve dükkanları yeniden inşa etmek gibi görevleri tamamlamak için kullanılabilecek biletleri kazanmak için yenilikçi bir raylı maç sistemi kullanır. Parkın etrafındaki araziyi restore etmek, gizli gizemleri çözmek, ilginç karakterlerle tanışmak ve gerçek bir RollerCoaster Tycoon® olmak için güvenilir tamirciniz ve diğer park personeliniz Sam ile ortak olun.

Özellikleri:
• Yüzlerce Seviye: Eğlenceli bulmacaları tamamlamak veya güçlü güçlendiriciler kazanmak için raylı maç sistemini kullanarak üç veya daha fazla parçayı eşleştirin. Ünlü Screechin ‘Eagle güçlendiricisi de dahil olmak üzere özel eşyaları ortaya çıkarmak için daha karmaşık bulmacaları tamamlayın.
• Heyecan verici Hikaye: Hikayede ilerlemek ve bir sonraki seviyeye geçmek için her turu bitirin. Oynamaya devam ederken, parkın ek bölgeleri, Log Flume su yolculuğu gibi klasik RollerCoaster Tycoon® sürüşlerini açığa çıkaracak.
• Yenileme ve Süsleme: Enkazları kaldırarak, süslemeler ekleyerek ve sürüşleri, turistik yerleri ve daha fazlasını daha da geliştirmek için araştırmaya yatırım yaparak parkınızın bölümlerini iyileştirin.
• Sevecen Karakterler: Sam bakım işçisi Sam, tamirci Maggie, panda maskotu eğlendiren Tyler ve diğer birçok karakterle etkileşime gir.
• Günlük Ödüller: Restore edilmiş sürüşler ve ilgi çekici yerler için her gün bonus ödüller kazanın. Daha fazla sürüş, daha fazla para!
• Liderler Sıralaması: Küresel liderler sıralamasında üst sıralarda yer al ve arkadaşlarına karşı yarış.

 ÖZELLİKLER
  • İsim: RollerCoaster Tycoon Story
  • Sürüm: 1.2.4980
  • Özellik: Para ve bilet hileli ayrıca can hilesi vardır.
  • Root: Gerekmez
  • Tür: APK
  • Boyut: 49MB
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ardından 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. İndireceğiniz dosyanın içerisinden bir apk ve bir obb. data dosyası çıkacaktır.
  3. OBB data dosyasını Android sistem klasörünün içerisinde yer alan obb. klasörünün içerisine çıkarın.
  4. Ardından apk kurun ve oyuna girin.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle