YENİ:

Advertisement

PUBG Mobile Lite Ultra FPS Arttırma Yolu (Kasma Sorunu Çözüm)

Advertisement
 PUBG Mobile Lite Ultra FPS Arttırma Yolu (Kasma Sorunu Çözüm)
Advertisement
Okunuyor PUBG Mobile Lite Ultra FPS Arttırma Yolu (Kasma Sorunu Çözüm)

PUBG Mobile Lite oyunu için en büyük sorunlardan biri kasma ve fps düşüklükleri ve bu sebep ile de oyun yavaşlığı yaşanmakta bunun için çözüm arayanlar ve sorunu yaşayanlar için ultra fps arttırma yolunu sizlerle paylaşıyoruz bu sayede fps arttıracak kasma ve yavaşlığı azaltıcaksınız.

PUBG Mobile Lite Ultra FPS Arttırma Yolu
PUBG Mobile Lite Ultra FPS Arttırma Yolu (Kasma Sorunu Çözüm)

Özellikle Bilgisayarların eski olması ve internet faktörü ile kötü bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Düşük fps de oyunu oynamak da tam bir işkence haline geliyor ve kötü bir oyun deneyimini sizlere sunuyor. Bu konuda da sizler için PUBG Mobile Lite’de nasıl ultra fps arttırma işlemi yapacağınızı anlatan hem video hem de yazı ile sizlerle paylaşıyoruz.

Yapacağınız ufak müdahale ve dokunuşlar ile kaliteli bir oyun deneyimini elde edecek ve sorunsuz fps takılmadan kasmadan yavaşlamadan oyunun tadını çıkarabileceksiniz. Peki bunu nasıl elde edeceksiniz çok basit sizler için bir kayıt defteri paylaşıcaz. Bu kayıt defteri ile ekran kartınızı optimize ederek ultra performans elde edeceksiniz. Yapamayanlar için de yayın içerisine video anlatımını ve tanıtımını ekledik izleyerek de yapabilirsiniz.

NOT: Bu işlem sadece bilgisayar da yapılmaktadır mobil cihazlarda yapılamıyor.

ÖZELLİKLER
  • İsim: PUBG Mobile Lite
  • Sürüm: Yayınlanan en son sürüm
  • Platform: PC
  • Özellik: FPS arttırımını sağlayan kayıt defteri dosyası
  • Kurulumu: Video anlatımı paylaşıldı.
  • Boyut: 2MB
  • Not: Bu paylaştığımız kayıt defteri diğer oyunlar için de geçerlidir.
  • Ayrıntılar: Aşağıdaki indirme bağlantısına tıkladığınızda 5 saniyelik reklamı açılır, reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp dosyayı sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.
GEREKLİ DOSYA İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle