YENİ:

Advertisement

Fruit Ninja® Hileli APK v2.8.3

Advertisement
 Fruit Ninja® Hileli APK v2.8.3
Advertisement
Okunuyor Fruit Ninja® Hileli APK v2.8.3

Fruit Ninja oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürüm sorunsuz bir şekilde çalışmakta olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynamanın keyfini çıkarabileceksiniz.

Fruit Ninja® Hileli APK v2.8.3
Fruit Ninja® Hileli APK v2.8.3

Bu yayınlanan hileli apk en son sürüm olup en güncel hileli apk sorunsuz çalışır güncellemeler için sitemizi takip ediniz.

Fruit Ninja® Hileli APK
Fruit Ninja® Hileli APK v2.8.3
OYUN HAKKINDA
Meyveleri dilimleyin, bombayı değil – Fruit Ninja aksiyonuna başlamanız için bilmeniz gereken tek şey bu! Klasik modda ne kadar uzun süre dayanabileceğinizi görmek için kendinize meydan okuyun, Arcade modda bir rekor kırın veya Zen modda meyve dilimleme becerilerinizin antrenmanını yapın. Geniş bıçak yelpazesi ve dövüş okulları kesme işinde sizi zirveye taşımak için emrinize amadedir.

Daha fazla eğlence mi istiyorsunuz? Bir ara verin ve en sevdiğiniz meyveyi mini oyunlar aracılığıyla dilimlemenin yeni yollarını deneyin ya da oyuna hakimiyetinizi test edin ve günlük Meydan Okuma etkinlikleriyle ödüller kazanın. Biriyle kıyasıya mücadele edin ve en üst düzey ninja olarak becerilerinizi arkadaşlarınız karşı skor tahtalarında ve lokal çoklu oyunculukta sergileyin.

Meydan okumaya hazır mısınız? Özel Turnuva etkinlikleri için gözünüzü açık tutun ve diğer ninjalara karşı eşsiz bıçakları ve dövüş okullarını kazanma şansı için savaş yapın. Gerçi hepsi bu kadar değil – her gün giriş yaparak kendinizi keskinleştirin ve ender bıçaklar ve dövüş okulları dâhil, diğer oyun modlarında kullanabileceğiniz günlük ödüller kazanın!

ÖZELLİKLER
  • İsim: Fruit Ninja
  • Sürüm Güncellemeleri: Update v2.7.1.504021,Update v2.7.2.504834,Update v2.7.5,Update v2.7.6,Update v2.7.10,Update v2.7.11,Update v2.7.12,Update v2.8.1,Update v2.8.3(en son güncelleme)
  • Özellik: Seviyeyi yükseltmek için oyunda yüksek puan kazanmanızı sağlar ve rahatlıkla yüksek level olabilirsiniz.
  • Root: Gerekmez
  • Boyut: 85MB
  • Tür: APK
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ardından 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Ardından apk dosyasını indirin ve cihazınıza kurun.
  3. İyi oyunlar dileriz.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle