YENİ:

Advertisement

Metin 2 TR GFBot Beta Farm Bot Hilesi 2020

Advertisement
 Metin 2 TR GFBot Beta Farm Bot Hilesi 2020
Advertisement
Okunuyor Metin 2 TR GFBot Beta Farm Bot Hilesi 2020

Metin2 TR oyunu için yapılan ve en son yayınlanan başarılı hilelerden biri olan GF BOT beta sürümü ile sizlerle paylaşıldı bizde sitemize en güncel metin 2 hilelerini eklemeye devam ediyoruz. 

Metin 2 TR GFBot Beta Farm Bot Hilesi
Metin 2 TR GFBot Beta Farm Bot Hilesi 2020

Hile henüz geliştirilme aşamasında bu yüzden ufak hatalar söz konusu olabilir. Bunlar zamanla geliştirme aşamasında çözüleceğini düşünüyoruz. Ancak Metin 2 için de aktif sorunsuz çalışan hile arayanlar için de bu hile aramalarına son verecek ki belli başlı lazım olan özellikler de sorunsuz çalışıyor. Bu botun bir çok özelliği vardır ve çoğu da aktif çalışıyor aşağıda video tanıtım da görebileceksiniz. Ek işlem olarak sadece kayıt olmanız ve hile de giriş yapmanız gerekmektedir.

Hileyi sorunsuz kullanmak için tek yapmanız gereken reklam geç demenizdir bunun dışında hiçbir ek ücret veya herhangi bir şey talep edilmiyor free olarak sizinle paylaşılıyor.

HİLE ÖZELLİKLERİ
  • Farm bot,Buff bot,Chat bot,Skil bot,Level bot,Move speed,One hand,Wall hack,One hit,Mob puller,Whisper bot,Mob lock,Target damage,Wait damage,Ultimate wait damage,Pickup
VİDEO TANITIMI VE ANLATIMI

KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra gerekli programı indirin.
  2. Ardından kayıt sayfasının linkine tıklayın aynı şekilde 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra kayıt sayfasından kayıt olun.
  3. Ardından programı çalıştırın ve kayıt olduğunuz üyelik ile giriş yapın oyunu açın ayarları yapın ve tadını çıkarın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle