YENİ:

Advertisement

TruckersMP için ProMods 2.42 harita modu yayınlandı

Advertisement
 TruckersMP için ProMods 2.42 harita modu yayınlandı
Advertisement
Okunuyor TruckersMP için ProMods 2.42 harita modu yayınlandı

TruckersMP için ProMods desteği geldi büyük bir heyecan ile beklenen bu adım ile ProMods’un haritalarında online olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabileceksiniz.

TruckersMP için ProMods 2.42 harita modu
TruckersMP için ProMods 2.42 harita modu yayınlandı

ProMods 2.42 ile Euro Truck Simulator 2’nin multiplayer modu olan TruckerMP’ye uyumluluk getiriyor ve online olarak ProMods’un haritalarında oynayabiliyorsunuz. Eğer beğenmez derseniz ki (sanmıyoruz) ben oynamak istemiyorum. Ozaman 1.35 sürümü için tekrar ProMods’u indirmenize gerek yok. ProMods 2.42 sürümü sadece Euro Truck Simulator 2’nin 1.35 güncellemesinde çalışıyor.


Bu uyumluluk için ProMods fazlası ile çalışmış ve çok büyük düzeltmeler yaparak uyumlu hale getirmiş bunlardan biride haritadaki tüm prefab verilerinde bir kaç büyük düzeltmeye gidilmesi gerekmiş. Bu nedenle 2.42 sürümünü açık beta olarak değerlendiriyorlar. TruckerMP oynarken oluşabilecek hataların verilerinide bu sayede toplayacaklar.


ProMods yapıldığında asla TruckersMP çalışmak için tasarlanmadığı için herşeyin sorunsuz bir şekilde çalışmasını başarabilmek çok zor olmuş. ProMods 2.42 sürümü 1-2 aylık bir sürede şuan açık beta durumunda olan 1.36 sürümü için uyarlanacak.

ProMods 2.42 Nasıl Kurulur? TruckersMP Nasıl Çalışacak?

Bu harita modunu hiç indirmeyenler ve baştan sıfır bir şekilde indirecekler dışında ekstra olarak indirmiş olanlar da promods.net  üzerinden üye olarak download kısmından parça parça part olarak indirebilirler. Eğer hızlı indirmek isteyenler olacağını düşünürek ProMods sadece 1 dolar karşılığında tek link olarak indirme seçeneğide sunulmuş. ProMods’un indirme sayfası Türkçe dil desteği sunuyor. Parça parça indirdiğiniz veya tek linkden indirme işlemi yaptığınızı düşünerek diğer işlemler içinde 7zip programına ihtiyacınız var bu programın bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.

ProMods Artık Multiplayer Olarak Oynanabilecek!

İndirdiğiniz dosyaları 7zip ile masaüstüne klasör oluşturup o klasöre çıkarın ardından Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/Mod klasörünün içerisine dosyaları atın ve oyuna giriş yaparak mod yöneticisinden aktif edin. Unutmayın DEF dosyasını en üst konuma getirmelisiniz aksi halde oyun açılmaz sürekli atar.

Sıralama şu şekilde olacak;

  • promods-def-v242
  • promods-media-v242
  • promods-map-v242
  • promods-model1-v242
  • promods-model2-v242
  • promods-model3-v242
  • promods-assets-v242

TruckerMP oyuna giriş yaptığınızda sunucu otomatik olarak sizde bu dosyaları profilinizde tarayacak ve girişinize onay verecektir. Desteklenen bir mod olduğu için bu işlemi yapmaktadır diğer modları desteklemez.

Ekstra olarak gerekli DLC’lere sahip olmanız gerekmektedir. 

  1. Scandinavia, Going East,Vive La France,  Italia, Beyond the Baltic Sea,

Ve oyun sürümünüz mutlaka 1.35 olması gerekiyor. ProMods’un TruckersMP’de oynamanın tadını çıkarın. İyi oyunlar.

Düşünceleriniz neler sizce ProMods’un TruckersMP’de olması sizce iyi oldumu ve ayrıca gelecek Türkiye haritası söylentileride var ProMods’da ne düşünüyorsunuz?

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle