YENİ:

Advertisement

PES 2020 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür

Advertisement
 PES 2020 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür
Advertisement
Okunuyor PES 2020 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür

PES 2020 oyunu için kasma sorunu yaşayanlar için bu durum çok can sıkıcı bir durum ve bunun çözümü iyi bir bilgisayar ancak maddi durumu el vermeyen kişiler için de bir kaç çözüm var bunlardan biri çözünürlük düşürme yada seyircileri komple kaldırarak kasmayı ortadan kaldırmak oyunda yer alan seyircileri kaldırarak biraz grafiksel rahatlık sağlayacak ve çözünürlüğü düşürerek de donma sorununa müdahale edeceksiniz.

PES 2020 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür
PES 2020 Kasma Sorunu Nasıl Çözülür?

Oldukça etki etmesede orta bir bilgisayarda bu çözümler rahatça oynamanıza olanak sunacağından şüphemiz yok peki nasıl yapacaksınız. İndirmeniz için aşağıdaki bağlantıdan dosyayı indirin orada yer alan metin belgesi ve oyun dosyası ile bu işlemi uygulayacağız.


1) SEYİRCİ KALDIRMA İŞLEMİ
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayıp 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına tıklayınız.
  2. İndirmiş olduğunuz klasörü PES 2020 oyununun kurulu olduğu yerde yer alan download klasörünün içerisine indirmiş olduğunuz klasörü atın.
  3. Ardından DPFileList programını çalıştırın.
  4. Programı açın ve oyunun kurulu olduğu klasörü seçin sonrasında ”Save last selection” seçin ve DLCs kısmından ”NO DLC” seçin ve generate ye tıklayıp işlemi tamamlayın.
2) ÇÖZÜNÜRLÜK DÜŞÜRME 
  1. İndirmiş olduğunuz dosyada yer alan not defterini açın. 
  2. Belgelerimdeki oyunun kurulu olduğu dosya yolunu kopyalayın not defterinin içine yapıştırıp kullanın. Ardından çözünürlük değiştirme programını açıp kullanın.

Bu işlemleri yapamayanlar için video anlatımı yayın içerisine ekledik. Adım adım video anlatımda işlemler yer alıyor. Bu işlemler hem demo hem de tam sürümde yapılmaktadır. Gereken herşey dosya içerisinde vardır.

İNDİR / DOWNLOAD
İNDİR:

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DPFİLELİST PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle