YENİ:

Advertisement

Car Simulator OG Para Hileli APK v2.50

Advertisement
 Car Simulator OG Para Hileli APK v2.50
Advertisement
Okunuyor Car Simulator OG Para Hileli APK v2.50

Car Simulator OG oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürüm sorunsuz bir şekilde çalışan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde hileli oynamanın zevkini çıkarın. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz ve oyunun market bölümünde kullanarak sınırsız bir şekilde paraya sınırsız olmanın ayrıcalığına sahip olacak ve dilediğiniz herşeyi ücretsiz bir şekilde satın alacaksınız.

Car Simulator OG Para Hileli APK
Car Simulator OG Para Hileli APK v2.50

Araba sürme oyunlarını sevenler için ve Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun arıyorsanız işte tam size göre bir oyun hem araba sürmenin tadını çıkarın hemde boş zamanlarınızı keyifli bir oyun olan Car Simulator OG ile değerlendirin. Grafikleri ve ses kalitesi iyi seviyede olup araç fizikleri de oldukça iyidir hemen en son sürümde hileli olarak oynayın. Oyunun en güzel tarafıda online olarak oynanabilmesidir. Oyunun tadını çıkarın.


Car Simulator OG Para Hileli APK
Car Simulator OG Para Hileli APK v2.5

VİDEO TANITIM

ÖZELLİKLER
  • İsim: Car Simulator OG
  • Sürüm: 2.50
  • Özellik: Sınırsız oyun parası hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın ve gerekli dosyaları indirin.
  2. Obb. data dosyası ve apk dosyası aynı link üzerinden 1 link olarak paylaşılmıştır.
  3. Obb. data dosyasını Android sistem klasörünün içerisinde yer alan OBB  klasörünün içerisine çıkarın bu işlemi yapmazsanız oyun açılmaz siyah ekranda kalır.
  4. Ardında apk kurun ve oyuna giriş yapın iyi oyunlar.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle