YENİ:

Advertisement

Granny v1.7.2 Mega Hileli Mod APK

Advertisement
 Granny v1.7.2 Mega Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Granny v1.7.2 Mega Hileli Mod APK

Granny oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürümde sorunsuz bir şekilde çalışan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde hileli olarak oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda yer alan büyükanne katlarda durur ve size kesinlikle saldırmaz. Üzerine gittiğinizde size saldırmaz ve bu hileli apk root gerekmez.

Granny v1.7.2 Hileli Mod
Granny v1.7.2 Hileli Mod APK

Korku oyunlarından biri olan Granny Google Playstore’de oldukça popüler ve sevilerek oynanan oyunlar arasında yer edinmiş bir oyun. 2 milyon kişi tarafından değerlendirilen bu oyun 5 yıldız almış ve tam olarak 50 milyon kişi tarafından indirilmiş bir oyun. Korku ve gerilim türünde oyun sevenler için kesinlikle oyunu denemelerini tavsiye ederiz. Bu oyun için yapılan ve yayınlanan bu hileli apk sayesinde de oyunda yer alan büyükannenin üzerine gittiğinizde saldırmama özelliği ile oyunu oynayabilirsiniz.

Granny v1.7.2 Hileli Mod APK
Granny v1.7.2 Hileli Mod APK
ÖZELLİKLER
  • İsim: Granny
  • Sürüm: 1.7.2
  • Özellik: Büyükanne size saldırmaz üzerine gittiğinizde hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını cihazınıza indirip kurun.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle