YENİ:

Advertisement

Iron Marines v1.5.5 Hileli APK

Advertisement
 Iron Marines v1.5.5 Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Iron Marines v1.5.5 Hileli APK

Iron Marines oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürümde sorunsuz bir şekilde çalışan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda tüm karekterleri sorunsuz bir şekilde açabilecek ve sınırsız para hileli olarak oynayabileceksiniz.

Iron Marines v1.5.5 Hileli
Iron Marines v1.5.5 Hileli APK

Strateji ve macera oyunlarını sevenler için Iron Marines oyunu aradıkları oyunlardan biri diyebiliriz kesinlikle sürükleyici bölümleri ve karekterleri ile zorlu düşmanlara meydan okuyun ve stratejinizi belirleyerek yıkılmaz ve yenilmez karekterler oluşturun. Destansı savaşlar ile patronları alt edin ve onlara karşı zaferler kazanarak ödülleri toplayın. Savunma uçakları, roketler ve sizi güçlendirecek silahları donanın. Bu savaşı kazanmak için iyi bir silah yapılanması ve roket sistemleri ile yenilmez olun. Hemen oyunu indirin ve oynamaya başlayın. Grafikleri ve ses kalitesi gayet iyi olan Iron Marines çift parmak ile kontrolleri sağlanmakta olup oynamaya değer keyifli bir oyundur.

Iron Marines v1.5.5 Hileli
Iron Marines v1.5.5 Hileli APK
VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER
  • İsim: Iron Marines
  • Sürüm: 1.5.5
  • Özellik: Tüm karekterler açık ve sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını cihazınıza indirip kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.
  2. OBB. DATA dosyasını indirin ve Android sistem klasörünüzde yer alan obb. klasörünün içerisine çıkarın. Zarciver uygulamasını öneririz Android cihazlarınızda obb. data dosyalarını bu uygulama sayesinde sistem klasöründe yer alan obb. klasörüne sorunsuz çıkarabilirsiniz.
  3. OBB data dosyasının işlemini yapmazsanız oyun siyah ekranda kalır açılmaz.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle