YENİ:

Advertisement

Galaxy Invaders Alien Shooter v1.1.10 Elmas Hileli APK

Advertisement
 Galaxy Invaders Alien Shooter v1.1.10 Elmas Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Galaxy Invaders Alien Shooter v1.1.10 Elmas Hileli APK

Galaxy Invaders Alien Shooter oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyacınız olan elmas sınırsız sahip olabilecek ve oyunu elmas hileli olarak oynayabileceksiniz.

Galaxy Invaders Alien Shooter v1.1.10 Elmas Hileli
Galaxy Invaders Alien Shooter v1.1.10 Elmas Hileli APK

Eski tetris oyunlarını hatırlayanlar ve eski tetris oyunlarını oynayanlar için bir maziyi hatırlatan ve gelişmiş oyunu olan Galaxy Invaders Alien Shooter oyunu keyifli bir oyun uzay da karşınıza gelen düşmanları yok ederek puanları ve paraları topluyor zorlu düşmanları yok ediyor ve aracınızı geliştirerek yenilmez bir araç yaratıyorsunuz. 

OYUN HAKKINDA: Galaksi işgalciler: yabancı atıcı

Uzak gelecekte, insanlık galakside genişledi ve başarılı oldu. Bir gün, farklı boyutlarda gizemli bir yabancı ordu belirir ve sınır gezegenlerine saldırır. İnsanlığın hayatta kalması için mücadele başlar. Deneyimli bir pilot olarak, galaksiyi istilacı düşmanlara karşı savunmaya davetlisiniz!

Galaxy Invaders Alien Shooter v1.1.10 Elmas Hileli
Galaxy Invaders Alien Shooter v1.1.10 Elmas Hileli APK


Galaxy Invader: Alien Shooter, klasik atış ve oyun hissi ve modernize mekaniğin bir birleşimidir. Featuring:

– Geniş bir düşman yelpazesi: Çok az bulunan asker uzaylılarından, güçlü Elitlere ve nezaketsiz Patronlara kadar. Her birinin farklı bir görünüşü ve davranışları vardır.
– Kampanya modu: Yolda benzersiz zorluklarla montaj zorluklarını yaşayın. Sürekli yeni içeriklerle güncellendi.
– Uzay geminizi yeni biçime yükseltin ve geliştirin ve yeni güç kazanın
– Her biri benzersiz beceri ve oyun stili ile toplanacak geniş uzay gemileri.

Uzay geminizi seçin, uzaylı istilacıları yok edin ve galaksiyi koruyun. Onlara neler yapabileceğini göster!

Galaxy Attack: Alien Shooter’ın genişletilmiş bir sürümü olan bu sürüm çok daha iyi grafik tasarımlara sahip. Çekirdek oyun teknisyeninde silah becerileri, eşya becerileri, gemi parçaları ve evrim türleri gibi bir şeyleri de değiştirdik. Çeşitli uzay gemileriyle, güçlü bir hava kuvvetleri oluşturabilir ve galaksi savaşlarına katılabilirsiniz. Ateş etme oyununun eski stili şimdi bir fantezi temasıyla modernize edildi. Dalgalar, mermi cehennem patronları gibi seviyesine retro oyun çekim tamircisi kullanıyoruz ama daha ilginç içerik ekledik. Galaxy Attack: Alien Shooter gibi diğer retro atış oyunlarında da aynı hissi görebilirsiniz. Ancak bu, yeni bir tane olabilir. Hadi deneyelim ve tadını çıkaralım – Galaxy Invader: Alien Shooter!

ÖZELLİKLER
  • İsim: Galaxy Invaders Alien Shooter
  • Sürüm: 1.1.10
  • Özellik: Sınırsız elmas hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını indirin ve kurulumunu yaparak oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle