YENİ:

Advertisement

Drift X BURN v2.1 Hileli APK (Market Hileli)

Advertisement
 Drift X BURN v2.1 Hileli APK (Market Hileli)
Advertisement
Okunuyor Drift X BURN v2.1 Hileli APK (Market Hileli)

Drift X BURN oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan en son sürüm sorunsuz çalışan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde oynayabilir ve hileli olarak oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda marketi ücretsiz kullanabilir dilediğiniz herşeyi satın alabilirsiniz. 

Drift X BURN v2.1 Hileli
Drift X BURN v2.1 Hileli APK

Google Playstore’de sevilerek oynanan oyunlar arasında yer edinen drift club tex tarafından yayınlanmış popüler oyunlardan biri olan Drift X BURN oyunu kıyasıya araba yarışı ve drift yaparak puanları kazanabilen ve kıyasıya online yarış yapabileceğiniz bir oyundur. Günlük görevler ve onlarca arabaya sahip olabilirsiniz. Gerçekci sürüş fizikleri ile gerçekten pisttin tozunu alabilirsiniz. Birbirinden zorlu pistler ve zorlu yollarda yarışmanın keyfini çıkarın. Çok oyunculu olarak oyunu oynayabilirsiniz. Grafikleri ve ses kalitesi oldukça iyi olan bu oyunu hemen aşağıdaki indirme bağlantısından indirin ve hileli olarak oynamaya başlayın.

Drift X BURN v2.1 Hileli
Drift X BURN v2.1 Hileli APK

ÖZELLİKLER
  • İsim: Drift X BURN
  • Sürüm: 2.1
  • Özellik: Market hileli apk ücretsiz herşeyi satın alabilirsiniz.
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme işlemini yaparak oyunu cihazınıza indirip kurulumunu yapın ve oyuna giriş yapın.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle