YENİ:

Advertisement

Sport Racing™ v0.63 Para Hileli APK

Advertisement
 Sport Racing™ v0.63 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Sport Racing™ v0.63 Para Hileli APK

Sport Racing™ oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu en son sürümde sorunsuz bir şekilde oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Bu hileli apk sayesinde en son sürümde sorunsuz bir şekilde oyunu para hileli olarak oynayabilirsiniz.

Sport Racing™ v0.63 Para Hileli
Sport Racing™ v0.63 Para Hileli APK

Android için yarış oyunlarını ve araba sürme oyunlarını sevenler için kesinlikle oyunu tavsiye ederiz grafikleri ve ses kalitesi oldukça iyi olan Sport Racing, kontrolleri de iyi seviyede ve fizik ve araçlarda oldukça iyi seviye de kontrolleri çift parmak ile sağlanmaktadır. Oyunda kariyer mevcut oluşturduğunuz karekter ile kariyerinizi çiziyor ve takımlara ve zorlu yarışlarla mücadele ediyor şampiyon olmak ve iyi bir kariyere sahip olmak için zorlu yarışlarda mücadele ediyorsunuz. Sport Racing, mobil platformlar için sürekli geliştirilen bir araba yarış oyunlarından biridir.

Sport Racing™ v0.63 Para Hileli
Sport Racing™ v0.63 Para Hileli APK

Oyunda 20 farklı araç mevcut ve bu araçları özelleştirme olanakları da mevcut ayrıca bunlara ek olarak oluşturduğunuz karekteri de takımınıza özel özelleştirebiliyorsunuz. Bir birinden özel yarış pistleri mevcut gerçekci pistlere özgü özellikler mevcut ve pistlerin grafikleri gayet güzel aracın içerisinden kontrol de etmeniz mümkün araç içi kamera özelliği de vardır.

ÖZELLİKLER
  • İsim: Sport Racing™
  • Sürüm: 0.63
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını indirin ve kurun.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle