YENİ:

Advertisement

Metin 2 Wallhack Exp Damage Çekme Moblock Işınlanma 7x Hilesi 2019

Advertisement
 Metin 2 Wallhack Exp Damage Çekme Moblock Işınlanma 7x Hilesi 2019
Advertisement
Okunuyor Metin 2 Wallhack Exp Damage Çekme Moblock Işınlanma 7x Hilesi 2019

Metin 2 TR için yapılan ve yayınlanmış olan hile bu sayede oyunda sorunsuz bir şekilde çalışan bir hileye sahip olabilecek ve bu hile sayesinde ışınlanma, 7x hilesi, slot çekme moblock hilesi, exp damage hilesi, otomatik vurma hilesi, gibi bir çok özellik mevcut sorunsuz çalışmaktadır.

Metin 2 TR Wallhack Exp Damage Çekme Moblock Işınlanma 7x Hilesi
Metin 2 TR Wallhack Exp Damage Çekme Moblock Işınlanma 7x Hilesi 2019

Metin 2 TR serveri için kullanabileceğiniz ayrıca pvp serverlerde de deneyebilirsiniz. Bu hile sayesinde kolaylıkla karekterinizi kasabilecek ve hile ile kolayca level ve item kasabileceksiniz.

VİDEO TANITIMI

ÖZELLİKLER
  • İsim: Metin 2 
  • Özellikler Tam Liste: Işınlanma,Oto toplama,7x Hilesi, Çekme hilesi, Wallhack hilesi, Oto atak hilesi, Hızlı vurma, Hızlı koşma, GM Dedektör, Metin taşı dedektörü, Oto exp bağışlama, Güncel balık botu, 
KURULUM VE KULLANIM DETAYLARI
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın ardından hileyi indirin.
  2. Video anlatımda da göreceksiniz gerekli kodları yazdığınızda bu hile sistemi aktifleşir ve hilenin ekstra özellikleri ile karşılaşırsınız.
  3. İndirmiş olduğunuz rardan klasörü çıkarın. Mod klasörünün içerisinde yer alan dosyaların hepsini Metin 2 TR oyununun kurulu olduğu yere atın ve dosyaları değiştirin. 
  4. Metin 2 oyununun kurulu olduğu klasöre attığınız Metin2_Launch.exe ile oyuna giriş yapmanız yeterlidir.
  5. Yapamayanlar için video anlatım yayın içerisine eklenmiştir.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle