YENİ:

Advertisement

Bid Wars V2.12.4 Para Hileli APK

Advertisement
 Bid Wars V2.12.4 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Bid Wars V2.12.4 Para Hileli APK

Bid Wars oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan sorunsuz çalışan hileli apk bu sayede oyunu sorunsuz bir şekilde hileli olarak oynayabilecek ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabileceksiniz. Bu hileli apk sayesinde oyunda temel ihtiyaç duyduğunuz paraya sınırsız bir şekilde sahip olacak ve dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Para sınırsız bir şekilde harcayabilirsiniz hiç bitmez oyunun keyfini çıkarın.

Bid Wars V2.12.4 Para Hileli
Bid Wars V2.12.4 Para Hileli APK

Bid Wars, oyunu ihale oyunlarından biridir. İhalelere katılarak para kazanıyor büyük bir iş adamı olma yolunda emin adımlarla doğru adımlar ile ilerleyerek zengin olmaya çalışıyorsunuz. Elinizdeki parayı doğru hamleler ile çoğaltmaya çalışıyorsunuz ihalelerde bu sayede de büyük bir iş adamı oluyorsunuz. Oyunda ki en önemli şey hamleyi doğru zamanda yapmak oyundaki temel amacınız ünlü ve büyük bir iş adamı olmaya çalışmaktır. Oyunda ihalelerde öncelikle ucuz ve parası az eşyalar satın alıyor ve onlar ile kar etmeye çalışıyorsunuz. Bu oyunda aslında hileli olarak oynamak hiç bir zevk vermez ancak biz ekliyoruz belki zevk alanlar olabilir. Hileli olduğu için büyük ihalelerde değerli eşyaları kolaylıkla alabilir dilediğiniz gibi parayı kullanabilirsiniz.


TANITIM VİDEO


ÖZELLİKLER
  • İsim: Bid Wars
  • Sürüm: 2.12.4
  • Özellik: Sınırsız para hileli apk
  • Root: Gerekmez
KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın apk dosyasını indirin ve kurun.

İNDİR / DOWNLOAD

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle