YENİ:

Advertisement

Tank Battle Heroes V1.14 Para Hileli APK

Advertisement
 Tank Battle Heroes V1.14 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Tank Battle Heroes V1.14 Para Hileli APK

Tank Battle Heroes oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilir ve oyunun tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Hileli apk sayesinde oyunda sınırsız para hileli olarak oynabilirsiniz bu sayede tankınızı geliştirebilir ve oyunun tüm özelliklerinden paranız sayesinde faydalanabilirsiniz.

Tank Battle Heroes V1.14 Para Hileli
Tank Battle Heroes V1.14 Para Hileli APK

Tank Battle Heroes, Android cihazlar için geliştirilmiş tank savaş oyunlarından biridir. Oyunun temel amacı kendi yönetiminiz için bir tank seçiyor ve o tankı en güçlü silahlar ve özellikler ile donatarak o tank ile savaş mücadelesi veriyorsunuz. Modern tanklar ile kıyasıya heyecanı ve mücadeleleri yaşıyor ve aksiyonu bir arada yaşıyorsunuz. Savaş alanına hakim olmak için modern güçlü tankınız ile düşmanlarınızı nişan alıp onları vurarak etkisiz hale getiriyor ve onlara karşı üstünlüğünüzü kanıtlayıp zaferlere ulaşıyorsunuz. Oyunda her harita farklı beceriler gerektiriyor. Her ilerlemenizde tankınızı ve becerilerinizi geliştirip daha da güçleniyorsunuz. Oyun genel olarak grafik ve oynanışları güzel ve heyecan vericidir. Hemen aşağıdaki bağlantılardan para hileli olarak oyunu indirip sorunsuz bir şekilde oyunu oynayabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurulumunu yaparak oyuna giriş yapabilirsiniz.

ÖZELLİKLER

  • İsim: Tank Battle Heroes
  • Sürüm: 1.14
  • Özellik: Para Hileli APK
  • Root: Gerekmez
  • Boyut: 88MB

TANK BATTLE HEROES PARA HİLELİ APK İNDİR

APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle