YENİ:

Advertisement

Euro Truck Simulator 2 V1.32x Mercedes Benz Axor Modu

Advertisement
 Euro Truck Simulator 2 V1.32x Mercedes Benz Axor Modu
Advertisement
Okunuyor Euro Truck Simulator 2 V1.32x Mercedes Benz Axor Modu

Euro Truck Simulator 2 oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan en son sürüm 1.32x için güncellenmiş ve yayınlanmış olan Mercedes Benz Axor (Kırkayak Modu) bu sayede oyunda sorunsuz bir şekilde Mercedes Benz Axor kullanabilirsiniz. Ayrıca modifiye parçaları da eklenmiştir.

Euro Truck Simulator 2 V1.32x Mercedes Benz Axor
Euro Truck Simulator 2 V1.32x Mercedes Benz Axor Kırkayak Modu

Euro Truck Simulator 2 için indirebiliceğiniz bu yama sayesinde oyuna sorunsuz bir şekilde Mercedes Benz Axor indirebilicek ve ayrıca modifiye yaması da yayın içerisinde eklenmiş olup isterseniz modifiye (yanaklı lastik ve jant modu) indirebilirsiniz. 1.32x versiyonu için fix linki de yayın içerisine ekledik bu sayede 1.32 güncellenmiş olan oyununuzda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Sorunsuz kullanabilmek için oyuna giriş yapıp ”Mod Yöneticisi’nden fix modu ve Mercedes Benz Axor modunu aktif etmelisiniz.

TANITIM VİDEO:

Euro Truck Simulator 2 v1.32x Mercedes Benz Axor Kırkayak Modu Nasıl Kurulur?

1) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp scs. uzantılı dosyayı indirin ve Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/Mod klasörünün içerisine scs. uzantılı dosyaları atın.
2) Ardından oyuna giriş yaparak ”Fix” ve ”Mercedes Benz Axor” eğer indirdiyseniz modifiye parçalarının modunuda ”Mod Yöneticisinden” aktif ederek oyuna giriş yapabilirsiniz.
3) Alternatif indirme bağlantısı eklenmiş olup eğer ilk link açılmaz veya çalışmaz ise ikinci alternatif linkleri deneyiniz. Keyifli oyunlar.

Euro Truck Simulator 2 V1.32x Mercedes Benz Axor Kırkayak Modu İndir

Mercedes Benz Axor Modu:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Mercedes Benz Axor Fix:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Yanaklı Lastik ve Fırfırlı Jant Modu:  İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle