YENİ:

Advertisement

Dancing Line v2.2.9 Hileli Mod APK

Advertisement
 Dancing Line v2.2.9 Hileli Mod APK
Advertisement
Okunuyor Dancing Line v2.2.9 Hileli Mod APK

Dancing Line oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Hileli apk en son sürüm olup sorunsuz çalışmaktadır. Hileli apk sayesinde oyunda sınırsız para hileli, sınırsız enerji hileli ve oyunda yer alan reklamlar da kaldırılmıştır bu sayede oyunda can sıkan gereksiz reklamlarıda oyundan kaldırılmıştır.

Dancing Line v2.2.9 Hileli Mod
Dancing Line v2.2.9 Hileli Mod APK

Dancing Line keyifli ve stresinizi alan eğlenceli bir oyundur. Müziğin ritmine katılın ve çizgiyi parmaklarınız ile sürekli takip edin. Refleks ve ritimlerinize güveniyorsanız bu oyun tam size göre çizgiyi refleksleriniz ile takip edin ve süprizleri ve harikaları görün. Oyundaki temel amacınız bölümde yer alan müziği dikkatlice dinlemek ve birden fazla ortamda yer alan ve sürekli büyüyen bir çizgiye kılavuzluk etmek keskin bir dönüş yapmak için ekrana dokunun, engellerden kaçının ve gözlerinizin önünde dünyanın değişmesine tepki verin. Bölümler her bölümde zorlaşmaktadır. Bölümleri geçmek için müziği dinlemelisiniz müzik oyunun kilit noktasıdır.

TANITIM VİDEO

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI

  1. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz aksi halde hileli olarak oynayamazsınız.
  2. Alternatif indirme linki eklenmiştir.
  3. İndirme bağlantılarında 5 saniyelik reklam vardır reklamı geç dedikten sonra indirme işlemini yapabilir ve oyunu cihazınıza kurabilirsiniz keyifli oyunlar dileriz.

ÖZELLİKLER

  • İsim: Dancing Line
  • Sürüm: 2.2.9
  • Özellik: Para hileli, Tüm bölümler açık, Reklamlar kaldırıldı, Enerji hileli
  • Root: Gerekmez

DANCİNG LİNE HİLELİ MOD APK İNDİR

APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle