YENİ:

Advertisement

Cafeland – Restoran Oyunu v1.9.7 Para Hileli APK

Advertisement
 Cafeland – Restoran Oyunu v1.9.7 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Cafeland – Restoran Oyunu v1.9.7 Para Hileli APK

Cafeland oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Hileli apk sayesinde oyunda sınırsız para hileli olarak oynayabilicek ve cafenizi dilediğiniz gibi özelleştirebilicek ve geliştirebiliceksiniz. 

Cafeland - Restoran Oyunu v1.9.7 Para Hileli
Cafeland – Restoran Oyunu v1.9.7 Para Hileli APK

Google Playstore’de sevilerek oynanan oyunlardan biri olan Cafeland oyunu için en son sürüm yayınlanmış hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak sorunsuz bir şekilde oynayabiliceksiniz. Hayalinizdeki cafeye sahip olabilicek ve dilediğiniz gibi özelleştirebilicek ve oyunda sınırsız bir şekilde paraya sahip olabiliceksiniz. Cafeland onlarca yemek yaparak gelen müşterile memnun ederek cafenizden mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlayıp level ve para kazanabilirsiniz. Bir birinden farklı görevler ile özel ödüller kazanabilirsiniz. Cafe yönetme oyunlarını sevenler için kesinlikle öneririz. Grafikleri gayet iyi ve kontrolleri kolaydır. Küçük bir dükkan olarak başlayıp kocaman bir restoran sahip olabilirsiniz.Gamegos tarafından yayınlanmış olan Cafeland Google Playstore’de 10 milyon kişi tarafından indirilmiş popüler oyunlardan biridir.

TANITIM VİDEO

Cafeland Para Hileli APK Nasıl Kurulur?

1) Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
2) İndirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurarak oyuna sorunsuz giriş yapabilirsiniz.

ÖZELLİKLER:
İsim: Cafeland – Restoran Oyunu
Sürüm: 1.9.7
Özellik: Sınırsız para hileli apk
Root: Gerekmez

CAFELAND – RESTORAN OYUNU HİLELİ APK İNDİR

APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle