YENİ:

Avrupa İmparatorluğu 2027 v1.2.0 Para Hileli APK

Advertisement
 Avrupa İmparatorluğu 2027 v1.2.0 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Avrupa İmparatorluğu 2027 v1.2.0 Para Hileli APK

Avrupa İmparatorluğu 2027 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli olarak oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Hileli apk sayesinde oyunda para hileli olarak oynayabilir ve parayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sınırsız para hilelidir bu sayede paranız hiç bitmez. Hileli apk sayesinde ülkenizin ordusunu rahatlıkla geliştirebiliceksiniz. Bu apk ile hileli olarak oynayacaksınız ancak kazanacağınız para oranı seçtiğiniz ülkeye göre değişkenlik gösterebilir.

Avrupa İmparatorluğu 2027 v1.2.0 Para Hileli
Avrupa İmparatorluğu 2027 v1.2.0 Para Hileli APK

Ülke yönetme ve fethetme gibi bir çok özellik olan Avrupa İmparatorluğu 2027 oyunu ile seçtiğiniz ülkeyi yönetiyor ve ekonomi dahil bir çok şey için ülkenizi yönetiyorsunuz. 
Oyunda istediğiniz ülkeyi seçip başlayabilirsiniz.
 

Oyundaki Özellikler: Dünyanın dört bir yanındaki silah satıcıları, İstihbarat odası, Harekat odası, Diplomatlar, Ekonomi, Teknoloji, Dünya haberleri (Ekonomi, Diplomatik ilişkiler, İstihbarat ve Savaş) ve çok zeki yapay zeka.
Oyundaki silahlar: Paralı Askerler, Zırhlı Personel Taşıyıcılar (APC’ler), Tanklar, Topçu, Hava Savunma Füzeleri, Helikopterler, Savaş Jetleri, Gemiler, Denizaltılar, Dövüş Robotları, İnsansız Hava Araçları (UAV’lar), Uçak Gemileri ve Balistik Füzeler.

Oynanabilir Ülkeler:
Arnavutluk, Ermenistan, Avusturya, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Belçika, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Kosova, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Moldova, Karadağ, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Ukrayna, Birleşik Krallık –
Ülken vs diğer yapay zeka ülkeleri.

ÖZELLİKLER:
İsim: Avrupa İmparatorluğu 2027
Sürüm: 1.2.0
Özellik: Sınırsız para hileli apk (seçtiğiniz ülkeye göre para oranı değişkenlik gösterebilir)
Root: Gerekmez

AVRUPA İMPARATORLUĞU 2027 PARA HİLELİ APK NASIL KURULUR?

  1. Oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
  2. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını Android cihazınıza indirip kurarak oyuna giriş yapabilir ve hileli olarak oynayabilirsiniz.
TANITIM VİDEO

 

Avrupa İmparatorluğu 2027 v1.2.0 Para Hileli APK

APK: İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Yapılan Yorumlar
1
  • Unknown
    Unknown
    Konu Sahibi
    ziyaretci
    5 yıl önce

    Hile falan yok yalan indirmeyin

    Cevapla
    5
Giriş Yap
Yazı Ekle