YENİ:

Advertisement

Planet Commander V1.19.230 Para Hileli APK

Advertisement
 Planet Commander V1.19.230 Para Hileli APK
Advertisement
Okunuyor Planet Commander V1.19.230 Para Hileli APK

Planet Commander oyunu için yapılmış ve yayınlanmış olan hileli apk bu sayede oyunu hileli bir şekilde oynayabilir ve oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Oyunda temel ihtiyacınız olan para sınırsız sahip olabilirsiniz. Bu sayede oyunda para sıkıntısı çekmez ve bütün ihtiyaçlarınızda paranızı kullanabilir ve paranız hiç bitmediği içinde oyunu oynadığınız süre boyunca para sıkıntısı çekmezsiniz.

Planet Commander V1.19.230 Para Hileli
Planet Commander V1.19.230 Para Hileli APK

Darkorbit oynayanlar için yabancılık çekmeden oyunu oynayabilicekler oynamayanlar içinde Uzay araçlarının olduğu ve farklı farklı ekipmanlar ile donatılarak düşmanlarınıza karşı uzayda amansız bir mücadeleye girerek savaşmaktasınız. Farklı farklı güçlü birbirinden etkili silahlar ile donatarak ve uzay geminizi özelleştirerek oyunda amansız mücadeleye girebilirsiniz. Online oynanabilmektedir ve arkadaşlarınız ile de oyunu oynayabilirsiniz. Zevkli oyun boş zamanlarınızı değerlendirebiliceğiniz keyifli bir oyun deneyimi için hileli bir şekilde apk aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

KURULUM VE İNDİRME DETAYLARI:
1) Eğer oyun cihazınızda yüklü ise silip bu apk kurunuz.
2) Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayınız. Ardından açılan 5 saniyelik reklamı geç dedikten sorna indirme bağlantısına ulaşıp apk dosyasını cihazınıza indirip kurunuz.

ÖZELLİKLER:
İsim: Planet Commander
Versiyon: 1.19.230
Özellik: Sınırsız para hileli apk
Boyut: 85MB

İNDİR / DOWNLOAD
APK:İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ TILAYINIZ

Advertisement
Yorum Yap

Giriş Yap
Yazı Ekle